Big Brother maakt de jackpot en de twee genomineerden van deze week bekend

Big Brother maakt de jackpot en de twee genomineerden van deze week bekend

Big Brother roept de bewoners bij elkaar. Als iedereen in de woonkamer zit is het tijd voor de bekendmaking van de jackpot. Als eerste komt er op het tv scherm een mededeling te staan: ” Julio, Hanne en Nouchine samen met de kijker hebben jullie het maximale uit de challenge gehaald.” De jackpot staat nu op €49.052 euro. Dit bedrag is dus flink omhoog gegaan door de safety challenge van gisteren. De bewoners zijn erg blij met dit bedrag en zingen money in this house.

De bewoners moeten wat later weer bij elkaar komen. Tijd voor de bekendmaking van de nominaties. Gisteren hebben de bewoners immers moeten nomineren. Dit keer zijn twee bewoners genomineerd. Nawel, maar dit was al bekend en Hanne. Julio had het niet verwacht en stamelt ohhh… Hanne geeft hem een knuffel, kun je toch nog een weekje blijven. Hanne krijgt knuffels van de rest en ze laat weten dat het echt oké is. Nawel en Hanne knuffelen elkaar ook, ik gun het je van harte zegt Nawel. No competition benadrukt ze. De twee besluiten zich te ammuseren en ze zien het zaterdag wel wie eruit moet.

Vanaf nu kun je ook weer stemmen, welke bewoner wil je in het huis houden?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 4.1]
Er zijn 39 reacties op dit artikel
 1. Els at 12:42

  Nawel mag blijven van mij, is t eerlijkste van de twee al die tijd al en een 5 nominatie ( merendeels door Kristof Tobias en Salar door vieze spelletjes) verdiend zij zeker niet,

  Hanne mag van mij snel naar haar dochtertje van 6 jaar, daar hoort ze vind ik

  • mario at 20:56

   en waarom zou julio daar niet tussen horen hij en nawel zijn de eerlijkste of reken jij julio af enkel en alleen op zijn uiterlijk dan ben jij laag bij de grond , deze man heeft veel meegemaakt hij durft ondanks alles in het oog van de storm staan , zal het niet winnen maar als iemand het geld verdient is juist julio het wel , al denk ik dat hij het van nawel moeilijk kan winnen , al gun ik het hem

 2. Sonny at 13:20

  Had beter een Nederlander erbij kunnen staan dan lukt het plannetje misschien niet van grace en tobias. Als er in de finale Nederlander en Belg in moet.

 3. Buis Bertus at 13:22

  BB Wees eens eerlijk en laat deze 2 OOk door Publiek vrijstelling krijgen. Het was deze week een rotsooitje en erg doorzichtelijk wie er in mocht blijven. Zal mij benieuwen

  • Ramona at 23:19

   Nawel verdiend het om te blijven. Ze is al die tijd bewust een doelwit geweest van die saaie Tobias, schreeuwerd Grace en bazige Kristof en sneaky Salar. Hanne mag van mij naar huis. Ze loopt rond als een kip zonder kop. Laat haar lekker naar haar dochter gaan.

 4. Helma at 15:37

  Hanne erin en nawel eindelijk naar huis…dan hoop ik dat ze volgende week grace en tobias nomineren….haal grace van dr stomme troongedoe af….met dr cape overdreven gedoe net als nawel dr bed…beetje mag maar overdrijven is ook een.kunst zeg……en wat vloeken betreft moet grace zeggen….die gebruikt meer scheldwoorden dan wie dan ook

  • mario at 14:02

   helma roept al weken en weken dat nawel eruit gaat maar ook deze keer is ze fout zoals iedere keer als zei iets zegt is het omgekeerd hanne gaat lekker naar huis waar ze thuishoort en helma zal ooit wel eens 1 keer de waarheid zeggen hahaha

 5. Brigitte brulwoning at 17:24

  Uit PROTEST..ga ik niet stemmen..
  Vieuwersweek..ik kon 1 x stemmen..(begin week wie er geschilderd moest worden).. nominaties zijn bepaald door spel met soms fysiek ongelijke kansen ..De bewoners worden bedrogen met ..het is de kijkers keuze….De bewoners stonden zoals ze zelf zeiden..voor de moeilijkste keuze…taktisch of vriend kiezen…Helaas we zullen t nooit weten…tenzij dit een fake week is en BB..deze week geen bewoner naar huis stuurt…dan nog…

 6. Anja at 17:28

  Wordt er misselijk van dat gefluister.
  Grijp daar eens in nog brother en donder die Nawel er eens uit is nu zo vaak genomineerd dat het nu toch duidelijk is. Weg ermee

  • Sir at 23:49

   Jawel verdient het om te blijven ze is vanaf het begin eerlijk geweest en heeft iedereen ook eerlijk gezegd hoe ze speelt. Tobias en Grace hebben niet echt voor hete vuren gestaan en spelen vuil spel. Als je zo makkelijk in een finale kan komen bij bb dan begrijp ik dat kijkcijfers zo laag zijn. Hanne moet naar haar dochter.

 7. Thea at 18:25

  5 keer genomineerd is niet normaal door alles wat er gebeurt daar.
  Hoop xo dat Nawel mag blijven denk dat ze dit echt verdiend na zo vaak dit mee te moeten maken

  • Lala at 21:29

   Nawel moet er absoluut in blijven. Voor mij is Nawel de winnares! Hanne is zo scheinheilig en fake, eruit met Hanne. Hierna mogen Kristof Tobias en grace eruit

 8. Desi at 23:16

  Natuurlijk stem ik op Nawel om te blijven, vanaf dag 1 tot nu een eerlijke vrouw die zich durft uit te spreken en geen (vieze) spelletjes speelt.

 9. Katrien at 19:35

  Nawel gestemd, eerder deze week al.
  Kjk geen stream, dus alles ging tamelijk langs me heen.
  Het regende pins en dat las ik dan hier en alles bleek pas gisteren op tv…
  Rare week.
  Geen Viewers Week maar Streaker Week.
  Okee, die betalen er ook voor, maar ik was nogal in die naam getuind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *