Veiling van persoonlijke items van de Big Brother bewoners is geopend!

Veiling van persoonlijke items van de Big Brother bewoners is geopend!

Eerder kregen de bewoners de opdracht van Big Brother om persoonlijke items te veilen. Een speciale veiling waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. In dit geval is er gekozen voor de Nederlandse en Belgische voedselbank. De bewoners hebben in de dagboekkamer uitleg gegeven over zijn of haar persoonlijke voorwerp die geveild wordt. Inmiddels is er de mogelijkheid om te bieden op deze items. En er wordt volop geboden. Salar biedt zijn “kusjeshemd” aan, Nawel haar roze pak, Julio zijn halsketting, Kristof zijn emphaty trui, Tobias zijn lievelingstrui, Grace haar cartoontrui, Nouchine de trui van haar vriend Dago en Hanne één sad sock. Op het pak van Nawel is momenteel het hoogste bod gedaan. Benieuwd naar de items en wil je graag mee bieden?

Klik hier om naar de veiling te gaan

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 3.9]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. roller coaster at 20:15

    oke, 8 items, hadden ze niet ook iets kunnen maken om te veilen, iets wat ook betaalbaar is voor bijv kinderen of mensen die geen 500 euro hebben liggen? waarom dan geen armbandjes maken of kaarten o.i.d.

  2. Roberto at 06:37

    Ik heb geen interesse in het rose pakje van Nawel. Waarom heeft ze haar lip/mondpiercing niet aangeboden? Daar heb ik wel interesse in. Zowel mannen en vrouwen kunnen het dragen. Dat roze pakje is alleen maar voor vrouwen bedoeld. Zonde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *