Home » Big Brother heeft een aantal verzoeken ingewilligd maar de staking gaat door

Big Brother heeft een aantal verzoeken ingewilligd maar de staking gaat door

Door BigBrotherNederland

Julio is in de dagboekkamer geweest, hij heeft onderhandeld omdat een aantal bewoners besloten hebben te staken. Ze voelen zich echt wel in een hoekje gedreven begint Julio. Big Brother heeft zoiets van een aantal verzoeken wil ik inwilligen. Denk aan de theedoeken, billendoekjes, de lucifers, vuilniszakken. Maar in de rest kon ik hem niet doen buigen. Kristof reageert dat ze echt doorgaan en de rest sluit zich erbij aan. Tuurlijk antwoordt Julio, we hebben er al drie dingen uit kunnen halen. Volgens Kristof zijn het doodnormale dingen die geëist worden. Die moeten ook ingewilligd worden, wij stoppen niet met onze staking! Julio vertelt dat hij tegen Big Brother gezegd heeft dat het een kleine overwinning is en ermee terug gaat naar de groep. En je zult het wel horen. Heb je ook vertelt dat we bereid zijn dingen in te leveren vraagt Kristof. Julio antwoordt dat hij dat gezegd heeft, maar dat was geen optie. Dan moeten we doorknallen reageert Salar. Nouchine wil ook volhouden, we zijn bijna bij ons einddoel. Tobias zit ondertussen nog altijd buiten nadat hij in de dagboekkamer is geweest, waarom is niet duidelijk. Gaat Big Brother nog meer eisen inwilligen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.2]

Ook interessant:

19 Reacties

Tinne 25 februari 2022 - 11:32

Voor mij mag Hanne naar huis, steekt tegen met haar schreeuwig stemmeke

Beantwoord
bonnie 25 februari 2022 - 11:43

Top eindelijk actie

Beantwoord
Paul 25 februari 2022 - 11:44

Helemaal terecht, deze staking. Het leven zoals het daar al die weken wordt doorstaan, is niet normaal. Een beetje variatie in eten en drinken mag zeker worden verwacht. De manier van leven op dit moment is niet gezond, zowel mentaal als fysiek.
Het is een spel en geen survival tocht in de bush.

Beantwoord
Helma 25 februari 2022 - 11:46

Heeft tobias bod gehad om te vertrekken? Of volgende week genomineerd en daar tegenover dierbaren zien???

Beantwoord
Anja 25 februari 2022 - 11:49

Ik geef de bewoners gelijk. Er zijn toch basic dingen die ze niet krijgen. Er is een te groot verschil met vorige jaar. Je zou maar geen kwark of melk lusten dan ben je slecht af daar. Thee of koffie zijn toch basic producten. En gewoon brood met boter en beleg.

Beantwoord
gustaaf 25 februari 2022 - 11:51

zullen wij staken om er nie meer naar te zien niks toegeven bb

Beantwoord
Bianca 25 februari 2022 - 12:19

persoonlijk had ik de aanstichters de deur gewezen. Julio is telkens de pineut om te onderhandelen.
Ik zou zeggen Back to basic. Nawel Julio Tobias en Hanne zijn geen meelopers. dus de rest op de nominatie zetten. de normale denkers staken niet.
Boontje komt ……

Beantwoord
Bianca 25 februari 2022 - 18:41

Nee Tobias speelt een heel geniepig vals spel. Die is achterbaks. Nawel en Julio vrij stellen, dat zijn de enige die die niet achterbaks zijn en het spel eerlijk spelen. De rest hup die pinnen inleveren, zeker degene die nu staken omdat ze proberen eisen te stellen, wat denken ze wel wie ze zijn. En op die nominatie lijst zetten, durf te wedden dat die Kristof dan niet meer zo’n grote jongen is, die mag er als eerste uitvliegen, gevolgd door Tobias, en kristof en die Grace er ook achteraan die is ook van haar troon gevallen..

Beantwoord
Brigitte 26 februari 2022 - 05:49

Ze hebben groot gelijk ik vind ook dat er normaal eten moet zijn hoeft echt niet uitgebreid of luxe te zijn maar wel wat meer variatie…

Beantwoord
Katrien van Hooreweder 25 februari 2022 - 12:24

Ik vind ook dat het te extreem is. Vorig jaar hadden ze eten in overvloed. Nu is het echt te beperkt. Sorry laat ze e dan voor werken IPV steeds op bed of in de zetel te hangen. Een beetje meer luxe is niet overbodig!!!

Beantwoord
Buis Bertus 25 februari 2022 - 13:38

B B pas een strafregel toe Pak de pinnen af en de nominatie van de 2 anderen niet latengelden . Dit is geen staking. Maar een dwangmaatregel Van die verwende gasten. Ze wisten waarze aan begonnen verwijder de aanstichters

Beantwoord
Bianca 25 februari 2022 - 18:46

Precies, pinnen inleveren en op die nominatielijst, en Nawel en Julio vrij stellen!

Beantwoord
R De Muur 25 februari 2022 - 15:50

Jammer dat big brother de bewoners eenzijdig eten geeft: telkens voor 1 ganse week zelfde is toch geen voorbeeld van gezonde evenwichtige voeding. Men laat daar toch een kans liggen om gezond en evenwichtig eten te promoten.

Beantwoord
Alex 25 februari 2022 - 17:34

En nu doorzetten, zonder bewoners kan het programma niet bestaan.

Beantwoord
Ramona 25 februari 2022 - 20:49

Helemaal mee eens. Pak die pinnen af. Grace heeft ook gelogen tegen Tobias over haar zeggenschap of Kristof de pin kon kopen. En dan tegen Tobias zeggen dat ze hem het meest vertrouwd v.d. medebewoners. Grace heeft 2 gezichten. Weg ermee!

Beantwoord
Ronny 26 februari 2022 - 08:40

Mijn huis mijn regels, niet dus lol.

Beantwoord
Pipo 26 februari 2022 - 09:49

Het programma moet zo weinig
mogelijk kosten en ondertussen de bewoners
allemaal gekke vernederende spelletjes
laten doen , zeer triest maar ik weet niet wat erger is werken voor of meedoen aan dit programma.

Beantwoord
Renata 26 februari 2022 - 09:49

Is dit niet ook gewoon een geheime missie, die staking?

Beantwoord
Regiba 27 februari 2022 - 00:32

Waar is dat eigenlijk goed voor dat ze sreeds hetzelfde eten krijgen en zo weinig?
Waarom is dat eigenlijk?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page