Big Brother verteld de bewoners over decision week

Big Brother verteld de bewoners over decision week

Nadat Hanne het huis verlaten heeft zien we de bewoners praten over haar vertrek. Ze hopen dat er vanavond wel iets gaat gebeuren anders gaan ze in staking. Ondertussen worden de bedden opnieuw opgemaakt en kletsen de bewoners verder. Maar wat ze nog niet weten is dat vanavond twee bewoners nog het huis moeten verlaten. De bewoners worden uiteindelijk naar de woonkamer geroepen. Ze krijgen het thema van deze week te horen. De groep hoopt op een luxury week. Big Brother zegt dan bewoners, tijdens viewers week heeft de kijker veel voor jullie besloten. Vanaf nu ligt de macht weer in mijn handen. Maar wel samen met jullie. Jullie beslissingen zijn doorslaggevend. Dan zien we de bewoners op het tv scherm en komt in beeld dat het decision week is. De bewoners vragen zich af wat het gaat betekenen. Ze denken dat ze tegen elkaar opgezet worden, misschien wel in teams moeten spelen. Tobias denkt misschien wel iemand voor zich. En Julio merkt ook op dat er iets met kleur te zien was. Niet veel later volgt een streamlock en zien we niets meer… Wellicht zijn de bewoners naar de gameroom geroepen om te bepalen welke twee bewoners het huis moeten verlaten, dit werd zojuist bekend gemaakt tijdens de liveshow.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 64 Average: 4.1]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. DUTCHY xgx at 22:31

    en alweer de streamlock………….., vanuit de live show enkel nog een paar banken te zien met hangende bewoners en toen weer de streamlock in, voor de zoveelste keer krijgen we weer helemaal niets te zien en betalen we wederom voor een niet gegeven dienst, dat is weer niet conform de afspraak van geleverde diensten……….

  2. Anjo at 09:12

    In plaats van spelletjes en vrolijkheid mogen jullie wel eens de bewoners inlichten over de oorlog die gaande is.
    In het verleden zijn de bewoners ook ingelicht over 9/11.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *