Home » Big Brother verteld de bewoners over decision week

Big Brother verteld de bewoners over decision week

Door BigBrotherNederland

Nadat Hanne het huis verlaten heeft zien we de bewoners praten over haar vertrek. Ze hopen dat er vanavond wel iets gaat gebeuren anders gaan ze in staking. Ondertussen worden de bedden opnieuw opgemaakt en kletsen de bewoners verder. Maar wat ze nog niet weten is dat vanavond twee bewoners nog het huis moeten verlaten. De bewoners worden uiteindelijk naar de woonkamer geroepen. Ze krijgen het thema van deze week te horen. De groep hoopt op een luxury week. Big Brother zegt dan bewoners, tijdens viewers week heeft de kijker veel voor jullie besloten. Vanaf nu ligt de macht weer in mijn handen. Maar wel samen met jullie. Jullie beslissingen zijn doorslaggevend. Dan zien we de bewoners op het tv scherm en komt in beeld dat het decision week is. De bewoners vragen zich af wat het gaat betekenen. Ze denken dat ze tegen elkaar opgezet worden, misschien wel in teams moeten spelen. Tobias denkt misschien wel iemand voor zich. En Julio merkt ook op dat er iets met kleur te zien was. Niet veel later volgt een streamlock en zien we niets meer… Wellicht zijn de bewoners naar de gameroom geroepen om te bepalen welke twee bewoners het huis moeten verlaten, dit werd zojuist bekend gemaakt tijdens de liveshow.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 64 Average: 4.1]

Ook interessant:

6 Reacties

Marie-Claire Vanstraelen 26 februari 2022 - 22:19

En wie gaat er nog uit vanavond??Hopelijk Kristof erbij!!

Beantwoord
Helma 26 februari 2022 - 22:20

Belachelijk dat we dat niet mogen zien nu…en al zoooo lang de streamloc loopt

Beantwoord
DUTCHY xgx 26 februari 2022 - 22:31

en alweer de streamlock………….., vanuit de live show enkel nog een paar banken te zien met hangende bewoners en toen weer de streamlock in, voor de zoveelste keer krijgen we weer helemaal niets te zien en betalen we wederom voor een niet gegeven dienst, dat is weer niet conform de afspraak van geleverde diensten……….

Beantwoord
Alex 26 februari 2022 - 23:16

Gelukkig zit ik niet op Videoland.

Beantwoord
Sandra 27 februari 2022 - 08:04

Waarom mogen de bewoners weer beslissen. Laat ons beslissen wie eruit moet

Beantwoord
Anjo 27 februari 2022 - 09:12

In plaats van spelletjes en vrolijkheid mogen jullie wel eens de bewoners inlichten over de oorlog die gaande is.
In het verleden zijn de bewoners ook ingelicht over 9/11.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page