Home » Big Brother liveshow: Hanne moet Big Brother verlaten maar vanavond vertrekken er nog twee bewoners!

Big Brother liveshow: Hanne moet Big Brother verlaten maar vanavond vertrekken er nog twee bewoners!

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! De dag is erg rustig verlopen en nu is het tijd om te bepalen welke bewoner het huis moet verlaten. Wordt het Hanne of Nawel? In dit bericht beschrijven we wat er tijdens de liveshow gebeurde en welke bewoner uiteindelijk de liveshow moest verlaten.

Geraldine en Peter openen de liveshow. En blikken terug op de afgelopen week. Zo krijgen we kort wat te zien over de secret missions van Grace en Kristof, Grace die little brother werd en de bekendmaking van de genomineerden Hanne en Nawel. De jackpot wordt door Peter bekend gemaakt, deze staat nu op 49.0522 euro. Daarna zien we de hoogtepunten van viewers week. Nawel die haar verjaardag vierde met familie en het moment dat Big Brother bekend maakte dat het viewers week is. De bewoners die Salar na moeten schilderen met hun voeten en Grace die uiteindelijk dus little brother werd. En omdat ze little brother is boodschappen mocht doen. Een zangwedstrijd die de bewoners moesten doen, een safety challenge die Tobias, Nawel en Salar moesten doen waarbij Nawel als eerste genomineerd werd. En Big Brother die uiteindelijk bepaalde dat Salar deze safety challenge gewonnen heeft. Daarna zien we Nouchine, Julio en Hanne een andere safety challenge doen waarbij 9000 euro is verdiend. De secret missions van Grace en Kristof en dat de twee daar uitleg over gaven aan de groep. Kristof maakte daarna bekend dat hij de immuniteitspin gekocht heeft. Dat Tobias uiteindelijk immuniteit kreeg na een safety challenge en Julio zich daar niet blij mee was. En natuurlijk het moment dat Big Brother de twee genomineerden Hanne en Nawel bekend maakte met de reactie van de bewoners. Geraldine legt dan contact met het huis. Ze merkt dat de sfeer er goed in zit. En vertelt de hoogte van de jackpot. Kristof wil daar een blikje drinken van kopen maar ook een dik feest van bouwen en leuke dingen van doen. Kristof komt terug op de staking van gisteren en daarom wil hij drinken kopen. Peter gaat naar Hanne en vraagt haar kansen. Hanne zegt dat het lastig is naast de queen van de nominaties lacht ze. Nawel denkt dat ze de druk erg voelde waardoor het spel mis ging en genomineerd is. Ze had gehoopt op een week rust. Voor haar verjaardag is ze Big Brother eeuwig dankbaar.

Daarna zien we nog meer hoogtepunten van afgelopen week, zoals de staking van een aantal bewoners en Big Brother die uiteindelijk wat zaken inwilligde. Geraldine en Peter praten daarna over de invloed die de kijker had. Peter benadrukt dat dat deze week ook zo gaat zijn, daarna gaat hij naar het huis. Nouchine vond de druk om genomineerd te worden lastig. Julio heeft Grace inmiddels vergeven, we hebben het besproken en only love. Hanne vond het een aparte week, maar het lot is ook wel oké. Dan gaat het over de staking en Geraldine gaat naar Tobias. Ze vraagt wat er aan de hand is. Ik had wat lastige dagen, het was als een grapje bedoeld maar we hebben er een leuke dag van gemaakt. Kristof zegt dat ze twee zaken gekregen hebben maar volgende week donderdag kan het weer prijs zijn, de grootste stakingsdag ooit. Geraldine begint daarna over de veiling van de bewoners en daar zien we een fragment over. Geraldine laat het shrit van Salar zien met immuniteitspin en gaat daarna naar het huis. De opbrengst gaat naar de Voedselbank. Ze maakt bekend wat het heeft opgeleverd, het bedrag is 3.127 euro. De groep klapt en Peter en Geraldine bedanken de bewoners. Jullie krijgen van Big Brother morgenochtend een uitgebreid ontbijt!

Een bewoner verlaat het huis & decision week

Peter staat bij de rode deur de bewoner op te wachten die naar huis moet. Geraldine legt contact met het huis, tijd voor de uitslag. Op het tv scherm komt de naam van de bewoner te staan die mag blijven. De naam van Nawel komt op het bord en dat betekent dat Hanne naar huis moet. Dit kan niet stamelt Nawel, what the f*ck. Ze knuffelt Hanne en ze lijkt er vrede mee te hebben. Ik ga naar mijn dochter zegt ze. Daarna knuffelt ze de rest van de groep en neemt afscheid. Peter vangt haar op terwijl de groep haar naam schreeuwt en klapt. Hanne laat aan Peter weten dat het goed gaat. Ik ga naar mijn dochter, het is dubbel. Ik ga het wel enorm missen. Ik wil het afmaken maar het gemist was ook erg. Daarna zien we de hoogtepunten van Hanne tijdens haar verblijf in Big Brother. Hanne komt de studio in, ik was verrassend kalm. Het is een chaos vanmiddag. Ik was rustig misschien omdat ik naar mijn dochter terug kon. Ik heb haar heel hard gemist. Mijn hoogtepunt was de laatste keer bij de ranking dat ik niet onderaan stond. Ik ga mijn dochter niet veel vertellen maar knuffelen. Het was hard om vol te houden maar het was daar ook erg fijn. Het is mijzelf gelukt om mij te bewijzen. Ik heb laten zien dat ik dingen kan waarvan ik niet wist die ik kon. Hanne vertelt dat ze Tobias het meest vertrouwt en Kristof en Salar het minst. Die gaan 100% voor het spel. Ze denkt dat Nawel een kansmaker is om te winnen, maar ook Nouchine, Tobias en Grace.

Peter zegt dat het een nieuwe week gaat worden, het wordt ernstiger. Big Brother heeft besloten dat het decision week is. De bewoners krijgen harde en meedogenloze keuzes. Dat gebeurd straks al vult Geraldine aan, in de gameroom staat een ronde tafel. Daar moeten de zeven overgebleven bewoners een bijna onmogelijke beslissing nemen, namelijk welke twee bewoners hun koffers moeten pakken en het huis moeten verlaten maar wie bepalen ze onderling.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 64 Average: 4.3]

Ook interessant:

34 Reacties

Miran 26 februari 2022 - 20:10

Kristof eruit en tobias eruit

Beantwoord
a.p 26 februari 2022 - 20:13

En weer is nawel gered door haar tiktokvolgers…ongelijke strijd!! Ben er klaar mee.

Beantwoord
Alex 26 februari 2022 - 20:17

Het moet niet gekker worden.

Beantwoord
René 26 februari 2022 - 20:21

Goed. Nawel 5x genomineerd en 5x heeft ze het gehaald terwijl ze qua populariteit wel een paar plekken lager stond dan Hanne.

Bijzonder!

Beantwoord
Jongen 28 februari 2022 - 11:57

Niet bijzonder die ranking is een momentopname en niet iedereen stemt , mensen werken ook en zo , meeste mensen stemmen dan wel voor wie ze er zaterdag in willen houden

Beantwoord
Corina 26 februari 2022 - 20:22

Amaai wie ga wie kiezen..hopelijk Kristof en salar ..ze zijn al weer bezig met de pinnen te moeten pakken en tis nog maar 15″ nade live

Beantwoord
douwe boersma 26 februari 2022 - 20:25

ik ben heel benieuwd welke twee bewoners er vanavond nog moeten vertrekken heel spannend

Beantwoord
Corina 26 februari 2022 - 20:29

Nawel verdient toch te winnen me al haar nominates en tegenslagen van nerveusieteit….och arme zo vriendelijk en lieve vrouw…. ze verdient het .!!!!

Kristof en salar zijn altijd maar bezig met die immuniteit om te winnen ze verdienen het NIET NIET

Beantwoord
Mim 26 februari 2022 - 20:35

joehoe joehoe voor nawel

Beantwoord
mario 26 februari 2022 - 20:50

als je er zo nawel moet uitkrijgen is ook wel onozel dit is toch niet normaal nawel en julio staan op een eiland nu , laat de kijkers beslissen en kristof als eerste bye bye

Beantwoord
Sonny 26 februari 2022 - 20:57

Oké, wie gaan het trio, grace,Tobias, Kristof.Manipuleren om erop te staan. Hoop één of twee van deze drie.

Beantwoord
Rogiers 26 februari 2022 - 20:58

Geef toch eens wat meer uitleg aan de kijker moeten er nu vanavond nog 2 vertrekken of niet , ik heb geen zin om een ganse nacht op te blijven . Dit is het laatste seizoen dat ik kijk . Mensen die al moesten vertrokken houd big brother er bewust is vraag dan de stem niet van de mensen

Beantwoord
Roos 26 februari 2022 - 21:11

Er gaan vanavond echt niet nog 2 uit,Dat zou wel heel raar zijn.Of ze moeten iets doen in een een ruimte.En dat mogen de andere niet weten.Dat zou ik wel leuk vinden,om de pot te spekken

Beantwoord
Els 26 februari 2022 - 21:12

Hanne was de poort nog niet uit en die viezerikken Kristof tobis en salar waren al plannetjes aan t smeden voor de nominaties, ik gun hun echt niet d3 overwinning en Grace ook nier, met die streek om Tobias te laten winnen zodat hij de pin kreeg en julio zelfs niet mocht proberen
Ne nouchine loopt alleen maar te gillen boeren en scheten te laten bah bah

Van mij mag julio og nawel winnen

Beantwoord
S 26 februari 2022 - 21:23

Ik hoop dat de sterke eerst moeten stemmen, en dat Nouchin, Nawel en Julio als laatste mogen stemmen.
Anders maken die geen kans als ze eerst moeten stemmen.

Beantwoord
Marie-Claire Vanstraelen 26 februari 2022 - 21:32

Laat Kristof aub BB verlaten!Wat ne chef is mij dat!

Beantwoord
Gerard 26 februari 2022 - 22:46

Hoop Tobias en Grace

Beantwoord
Marinus van Boeyen 27 februari 2022 - 00:38

Ik hoop dat de 2 meest ergelijke, maar ook de slimste mannen,dus Salar en Christof eruit moeten.Julio heeft voor mij de eindoverwinning verdiend.Ik denk hij zal het geld goed besteden,zo richting hemelboogbewegingen.

Beantwoord
Nova 27 februari 2022 - 01:21

Als eerste was er weer niets te zien, alleen we zijn zo terug.
Ten tweede, niemand heeft het huis verlaten kon ik zien nadat het beeld weer terug was ?
Snap er niets meer van….

Beantwoord
Vera 27 februari 2022 - 01:41

Ik zou wel eens willen weten hoe ze aan dat bedrag voor de voedselbanken komen. Toen ik namelijk laatst ging kijken stond het hemd van Salar over de 5000€ en hetzelfde voor het pak van Nawel dus dat is wel een beetje vreemd; niet!? ? Krijgen we hier nog een uitleg voor BB?

Beantwoord
Paula 27 februari 2022 - 06:37

jeeee, dit wordt spannend.
Benieuwd welke 2 bewoners het zijn.

Beantwoord
Paula 27 februari 2022 - 07:12

Ja dat is moeilijk, worden ze verstopt voor de andere? Maar als ik moet kiezen is het Nawel, die komt toch weer terug is een TikTok meisje en influencer dus die krijgt haar stemmen toch wel en dan julio maar.

Beantwoord
Antje 27 februari 2022 - 08:36

Rebel

Beantwoord
Antje 27 februari 2022 - 08:37

een mooie dames ring met steen zou ik willen zien

Beantwoord
reina 27 februari 2022 - 09:02

waarom nog 2 het wordt er niet leuke op

Beantwoord
Roberto 27 februari 2022 - 09:04

Kristof en Tobias eruit

Beantwoord
Bianca 27 februari 2022 - 09:17

Welke 2 bewoners zijn er dan nog uit gegaan? Dit vind ik nergens terug.

Beantwoord
Thea 27 februari 2022 - 09:22

Ohhhhh
Zou zo graag Crace Toby en Kristof zien verdwijnen.
Laat gulio nu eens iet winnen.
Finale Nawel Nouchi Gulio en Salar AUB

Beantwoord
Regor 27 februari 2022 - 10:39

Ik hoop dat zeker Salar mag vertrekken en ook kristof zijn beide de valste personen.

Beantwoord
Jongen 27 februari 2022 - 12:12

Wie verzint al de opdrachten , vraag mij af of daar ook vrouwen bij zijn want het is wel allemaal voordelig voor de mannen deze opdrachten , kracht , snelheid , mannen zijn ook groter sorry maar erger me al weken eraan , is oneerlijk

Beantwoord
Jongen 27 februari 2022 - 12:18

Zoals bij het spel met de ballen in de gleuf ( waarbij nawel verloor) hoe moest nouchine nog winnen van salar en tobias? Ze is twee koppen kleiner als toby en salar 2 stappen zetten moest nouchine er 3 zetten ,daarom zijn sportwedstrijden van mannen en vrouwen ook apart !!! Dit is heeel oneerlijk big brother , doe eens iets waarbij een vrouw voordeel heeft

Beantwoord
Lili 27 februari 2022 - 18:09

Hoop kristof en tobias. En als derde grace.

Beantwoord
Jongen 28 februari 2022 - 11:58

Niet bijzonder die ranking is een momentopname en niet iedereen stemt , mensen werken ook en zo , meeste mensen stemmen dan wel voor wie ze er zaterdag in willen houden

Beantwoord
Alex 28 februari 2022 - 20:17

Nu ik de uitzending zie blijkt het zit wel even anders te zitten dan hierboven voorgesteld is. De twee bewoners hoeven niet hun koffers te pakken en het huis te verlaten, maar gaan een opdracht buiten het huis doen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page