Home » De bewoners spelen een intensief boodschappenspel en Tobias en Julio pakken hun koffers

De bewoners spelen een intensief boodschappenspel en Tobias en Julio pakken hun koffers

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben eerder vandaag een intensief spel gespeeld waarbij duidelijk werd dat Salar little brother werd. Maar daarna hebben ze nog een spel moeten spelen. Big Brother roept iedereen naar de woonkamer en zegt: bewoners, we weten ondertussen dat jullie hunkeren naar producten uit de mall. Om jullie leven hier in mijn huis aangenamer maken. En shoppen is daarom iedere week een groot feest. Maar om te winkelen heb je natuurlijk harde cash nodig. En harde cash kunnen jullie verdienen met het volgende spel. Het is deze keer een heel sportief spel. De bewoners zijn er niet heel blij mee, ze laten weten al kapot te zijn door het eerdere spel. Big Brother laat weten dat de bewoners hun mooiste sportkleding aan te doen maar dat ze eerst even naar de voorraadkamer moeten voor een leuke verrassing. Dit doen de bewoners en hier liggen strakke sportbroekjes. Ze hebben waarschijnlijk moeten fietsen omdat Salar hier over sprak, hoeveel de bewoners verdient hebben is ons niet duidelijk. Verder hebben Tobias en Julio hun koffers gepakt, zij zijn door de groep verkozen om het huis te verlaten. Op moment van schrijven zijn ze nog in het huis.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 27 februari 2022 - 21:50

Benieuwd wanneer dit eens een keer in de uitzending komt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page