De bewoners spelen een spel, Kristof en Nawel zijn niet meer genomineerd

De bewoners spelen een spel, Kristof en Nawel zijn niet meer genomineerd

Grace geeft toe aan Nawel dat ze haar genomineerd heeft. Ik heb dit met niemand anders besproken, maar ik had het gevoel dat je er met Kristof op zou staan. En ik vind jou krachtiger dan Kristof voegt ze eraan toe. Het komt goed. Maar Nawel weet het niet, zes keer is te veel snikt ze. Ik ben het echt beu. Je bent echt sterk reageert Grace. De twee gaan er later nog over praten.

Dan laat Big Brother weten dat het tijd is voor een spel. Een spel waarin jullie heel goed moeten kunnen samenwerken. Goed en duidelijk communiceren en wat heel belangrijk is heel goed moeten kunnen luisteren. Het spel wordt gespeeld in drie teams, het eerste team is diegene die immuniteitspinnen hebben dat zijn dus Nouchine en Salar. Zij moeten naar de voorraadkamer. Het tweede team zijn de genomineerden Nawel en Kristof, zij moeten naar de minimall. Het derde team zijn de bewoners die zijn overgebleven, Julio, Grace en Tobias moeten naar de tuin. Jullie wachten daar op volgende instructies zegt Big Brother. Raak vooral nog niks aan, jullie mogen al naar jullie locatie. En daarna terug een streamlock. Als er weer beeld is hoor je Kristof aan Nawel vertellen dat hun nominaties werden ingetrokken. Dit wil dus zeggen dat er voorlopig niemand meer genomineerd is. Nouchine vraagt zich af of zij de immuniteitspin wel mag houden. Natuurlijk wel antwoordt Salar, 100%. Maar ik ga nu wel anders stemmen reageert Nouchine. Doe maar lekker iets anders antwoordt Salar. Dan red ik mijn maatje. Nawel zegt dat Big Brother gezegd zou hebben dat ze terug nominaties krijgen. Julio en Nawel zeggen later in de keuken nog dat ze hun stemmen niet gaan aanpassen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.1]
Er zijn 31 reacties op dit artikel
 1. M.G. de Wijs-Koning at 12:28

  Dus het heeft Prinses Nawel geholpen dat ze gisteren de hele tijd heeft zitten mokken. Zeg gewoon dat Nawel BigBrother wint, lijkt me echt onderhand een vooropgesteld plan. Jammer gun het de anderen ook.

 2. Lala at 14:51

  Ik ben heel blij voor Nawel! Voor mij is Nawel de winnares! Echter vind het heel somber dat beide dames nouchine en grace op haar hebben gestemd! Echt walgelijk en scheinheilig van ze !!!! Weg met nouchine en grace

 3. Paul at 16:02

  Dit slaat serieus echt helemaal nergens meer op. Big Brother zakt hiermee echt in waarden. Dit spel is geen spel meer. Een beetje lopen huilen, een spelletje spelen en weer opnieuw nomineren.

  Degene die dit verzint is echt niet goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *