Kristof en Nawel houden hun pleidooi en Tobias heeft het erg moeilijk met de naderende nominaties

Kristof en Nawel houden hun pleidooi en Tobias heeft het erg moeilijk met de naderende nominaties

Kristof en Nawel hebben hun pleidooi mogen houden in de gameroom. Dit hebben we niet mee kunnen krijgen, er was een streamlock. Volgens Kristof en Salar kan er niet veel veranderd worden, misschien de kijkers thuis wel. Kristof is niet van plan om op Tobias te gaan. Kristof vindt wel dat Nawel het goed gedaan heeft. Salar is het daarmee eens maar ook dat Kristof het goed gedaan heeft, ook met zijn liedje erbij. Ik zag Grace wel heel de tijd knuffelen met Nawel, maar ik blijf wel hetzelfde denk ik. Nouchine spreekt ook met Nawel. Ik vind dat je het echt goed gedaan heeft. Nawel geeft haar een knuffel en bedankt haar voor alles. Ik wil echt niet uit elkaar gaan. Nouchine denkt dat dat niet gaat gebeuren, dit heeft veel verandert. Nawel denkt dat van niet, Grace heeft strategisch op mij gestemd.

Tobias en Grace zitten ondertussen te fluisteren over de nominaties. Grace gaat niet meer op Nawel stemmen. Tobias fluistert heel zacht maar als ze op Julio gaat verwacht hij ook genomineerd te worden. Je moet op de mensen vertrouwen gaat Grace verder, ik denk dat het Julio en Kristof wordt. Tobias baalt ervan dat Julio en Nawel de mensen zijn waarmee hij ook verder wil. Tobias worstelt ermee dat hij een keuze moet maken uit een van zijn beste maatjes en Nawel. Grace vertelt daarna dat ze met Julio gesproken heeft en hij gunt het haar en Tobias verder te komen. Tobias vind het f*cked up dat hij nu op twee mensen moet die hij graag mag. Julio gun ik echt de wereld en dat geld voor Nawel ook. Ik vind het jammer dat ik ze zo laat in het spel tegen ben gekomen. Ik heb met hun meer raakvlakken dan mijn eigen vrienden. Maar ik laat mijn vrienden nooit vallen benadrukt hij. Als ik ze kan beschermen dan doe ik dat… Maar dan wordt het drie drie, Julio en Nawel. In het datacenter kwam zoveel naar voren, dit gaat mij nog een keer de kop kosten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.5]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 16:04

  Tobias en Grace zijn zo bang dat ze op het bord komen dat ze er alleen nog maar over kunnen hebben ze geven Kristof wel heel veel macht.

 2. Dutchie at 16:06

  Als Tobias niet snel enige afstand neemt van Grace gaat hem dat de kop kosten! Gevoelens lijken meer en meer een rol te spelen en dat bevordert zijn spel niet.

  • Eva at 22:39

   Als ik het goed heb kunnen volgen en Kristof en Salar hebben hun stem op Nawel veranderd naar Grâce, dan vrees ik voor een exeaqo tussen Kristof, Grâce en Julio met 4 stemmen. En dan heeft Salar idd Kristof kunnen vrijstellen.

   Hopelijk toch een ander scénario waarbij Kristof toch op ”t bord komt.

   Als alles’ ’tzelfde was gebleven had dit ook’ ’t geval geweest en Nawel had er vrede mee.

   Maar omdat Nouche ineens afkwam met “wat als die twee anders gaan stemmen om zo Kristof te redden en iemand anders onder de bus gooien?” , is er op de laatste moment even chaos geweest en besproken hoe ze Kristof er zeker op zouden kunnen krijgen. Maar was er niet voldoende tijd meer op elkaar af te stemmen. En volgens mij hebben ze op die manier onbedoeld in Kristof en Salar hun kaarten gespeeld… Jammer genoeg!

 3. Ruud at 17:21

  Hopelijk ga Kristof er toch uit zeer achterbaks en niet betrouwbaar. Zo mag ook Salar er uit.het is hopen en verders niets aan te doen

 4. Lindz at 18:04

  Niet eerlijk BB . Kristof is genomineerd en moet zo blijven. Niet eerlijk tov de vorige genomineerden . Zij kregen die kans niet
  Foei BB

  • mario at 09:17

   dat is waar telkens die aardworm genomineerd word word hij telkens gered en little brother te worden altijd een krachtproef dan weet je dat salar of kristof of tobi dat gaat winnen zo krijgen de meisjes en julio nooit een kans jammer voor nawel op zo een laffe manier eruit maar ik stem nu op de enige die big brother verdient te winnen en dat is julio

 5. Chelly at 09:00

  Knikker al die 3 vrouwen eruit
  Dat gefluister kan echt niet
  Hoe kan het dat niemand op Tobias en Grace stemt?Kristof heeft ook al een keer op de bank gezeten.
  Waarom?Omdat hij een sterke speler is.Grace weet dat,daarom wilt ze met hem naar de finale

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *