Kristof en Nawel krijgen de opdracht om een pleidooi te houden in de gameroom

Kristof en Nawel krijgen de opdracht om een pleidooi te houden in de gameroom

Kristof en Nawel zijn na een eerder spel vandaag niet meer genomineerd. Nawel en Kristof moesten van Big Brother tegelijkertijd naar de dagboekkamer komen. Als Kristof terug komt zegt hij tegen Nouchine dat Nawel haar nodig heeft. Daarna richt hij zich op Tobias, ik heb jou ook nodig. Het is op zich wel iets leuks begint Kristof als de twee in de slaapkamer aangekomen zijn. Nawel en ik mogen straks een pleidooi houden waarom de groep niet op mij zou stemmen. Dat gaat in de gameroom plaatsvinden en wij mochten dan één iemand eruit kiezen om dat te bespreken. Jij bent mijn keuze omdat je een goede maat bent maar ook bij diegene staan die op mij hebben gestemd. Grace bedoel je reageert Tobias. Kristof knikt en wil zijn pleidooi aanpakken om zijn goede punten aan te prijzen. De sfeer in het huis, dat hij veel geld pakt tijdens spellen en de secret missions die hij tot een goed einde heeft gebracht. Maar ook dat ik loyaal ben en dat ik de mensen die op mij gestemd hebben het niet kwalijk ga nemen. Dat ik hier nog een leuke tijd wil beleven. Tobias adviseert om het persoonlijk te maken. Maar het ligt ook aan de kijkers benadrukt hij. Je kunt ze daarmee op het juiste spoor brengen, waarom ze jou kunnen redden. Daarna gaan de mannen buiten van het zonnetje genieten. Ook Nawel krijgt dezelfde opdracht. Nouchine adviseert Nawel te vertellen waarom ze in Big Brother is, haar persoonlijke doelen. Wat je geleerd hebt, dat je gegroeid bent en nog niet klaar bent. Benader iedereen persoonlijk. Nawel had dat al in gedachten en weet al hoe ze dat wil doen. Maar dat hou ik als verrassing. Deel je kwetsbaarheid met de rest gaat Nouchine verder. En je strijd hier. Je strijd met je koffer en naar huis te gaan. Maar ook grappige dingen. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 4.3]
Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 14:53

  Tobias is gewoon vals en jammer genoeg is Kristof veel loyaler aan Tobias dan andersom. Kristof heeft echt zijn hart op de juiste plek zitten. Jammer dat veel mensen dat niet kunnen zien. Van BB had ik toch wel meer spektakel verwacht. Dit is nog slapper dan slap al zeg ik het zelf. Waar blijft hij nu met Mijn regels Mijn huis?!

 2. Corrie at 14:59

  Vaag van de week kon je al stemmen wie volgens jou mocht blijven. teveel op Kristof zeker 🙂
  dan gaan we maar omgooien

 3. Bianca at 17:12

  Het is werkelijk onbegrijpelijk dat die kristof weer gered is. Terwijl grote deel vd kijkers helemaal klaar met hem zijn… Eindelijk stond hij op het bord en wat doet bb… Wordt steeds doorzichtige.. Bah

 4. Sir at 19:56

  Sommige dames willen nawell er graag uit terwijl zij het heel zwaar heeft. Ze is een sterke en eerlijke vrouw vandaar dat andere vrouwen haar er graag uit willen hebben. Dit noemen ze ook wel JALOEZIE.

  • Jos at 07:10

   Ach ach wat is nawel een sterke vrouw. Daarom ligt ze de hele dag op haar bed te ?. 5 keer op schopstoel zegt toch genoeg laat lekker naar haar volgers gaan .

  • Noella at 08:23

   Nawal is een sterke dame heeft toch vijf nominaties overwinnen wil toch wat zeggen. Spijtig dat Kristof niet meer genomineerd is die mag er uit want hij vind zijn eigen zo belangrijk denk maar hij is wel verkozen als minst betrouwbare kandidaat nog nog heeft hij zoveel hoogmoed.

 5. Thys hilda at 08:23

  Kristof moest er al lang uit zijn. Steeds geared door Salar en BB, Nawel is een sterke madam, en Nouchine mag BB winnen, een super leuke en eerlijk meisje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *