Nawel spreekt Kristof pissig aan over de nominatie uitslag

Nawel spreekt Kristof pissig aan over de nominatie uitslag

De genomineerden van deze week zijn bekend, Nawel en Julio zijn genomineerd. En daar wordt flink over gesproken, want het is een totaal andere uitkomst als aan het begin van deze week. In de keuken hebben Salar en Kristof het erover. Ze zeggen tegen Grace dat ze denken dat er iemand van het groepje van 4, iemand in hun groepje heeft genaaid. Want opeens staan er 3 op met 4 stemmen. En ook nog Julio en Nawel met 4 stemmen wat dinsdag niet was. Grace reageert er niet op en houdt haar mond, ze gaat daarna de sauna in en vertelt het aan Nawel. Nawel is pissig en gaat richting Kristof in de keuken. Ik heb gehoord van Grace dat jullie geteld hebben, niemand heeft elkaar genaaid, we hebben het afgesproken. We hebben de stemmen proberen te verdelen zodat er gelijkstand zou komen. Niemand naait elkaar, we hebben elkaars back. Julio wou niet tegen mij dus zeg dat ook maar tegen elkaar. We beschermen elkaar. Ik doe niet fake. Salar komt erbij staan en Kristof merkt op dat dit voor hem ook wel iets is om te weten. Nawel vertelt het nog eens, we willen stemmen verdelen, ik wilde graag tegen jou staan. Het is eigenlijk dom maar het is tactisch. Het zijn mijn beste vrienden benadrukt ze. Ik wil niet dat er hier rondgelopen wordt dat ik iemand naai. Kristof probeert uit te leggen dat ze gewoon dachten hoe deze uitslag tot stand is gekomen. Salar verzekert dat ze gewoon hetzelfde gestemd heeft, het is goed dat je het zegt. We wisten gewoon niet wat jullie besproken hebben voegt Kristof eraan toe. Ik wil gewoon dat jullie weten dat ik Julio niet genaaid heb, het is mijn beste vriend. De rest mag je denken wat je wilt. Daarna wordt er onderling nog veel over gesproken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 67 Average: 3.6]
Er zijn 50 reacties op dit artikel
  • Lindz at 11:05

   BB dit is het oneerlijkste wat jij doet. Wat een gefoefel dit jaar. Valselijk tegenover de verlaten bewoners. Hopelijk komt er een klacht.

  • Manuela at 12:33

   Omdat nawel grace julio en nouchine samen besproken hadden en stemmen veranderd hebben daardoor is het nu nawel tegen julio daar hebben mannen verder niks mee te maken die hebben zelfde als voorheen gestemd ….

  • Chris at 20:12

   Inderdaad Anneke. Steeds maar zeuren en eindeloos zagen en immer maar over IKKE… Haar aanhangers zijn fanatiek en selectief blind en ontbreken elke essentie van mensenkennis.

 1. Tinne at 10:49

  Die 2 drama queens mogen eruit, wat denk die wel ” snap je”
  Speel gewoon het spel je bent er tenslotte in het BB huis ervoor.
  De 2 dramas staan goed op het bord, volgende week de heilige geest Julio.
  Speel gewoon het spel en zeur niet Nawel, weg ermee

  • Chelly at 08:29

   Jacques waarom Kristof?Omdat hij een Belg is?Ik ben een Nederlandse en hoop dat hij wint
   Dat zou zo eerlijk zijn
   Hij is de meest tactische en loyale speler.Niet de sneaky Grace en Tobias.

 2. Frans at 11:06

  Hallo Big Brother,

  Volgende keer niet de deelnemer laten stemmen maar de kijkers zo voor kom je onenigheid en is veel eerlijker dan wordt er niemand genaaid.

 3. Leona at 11:34

  Volgens mij hebben Julio en Tobias deze nominatie besproken en vastgelegd toen zij uit huis gingen…..
  Julio nu eruit en Tobias de volgende die het huis mag verlaten.
  Salar en Nawel zijn voor mij de laatste 2!

  • S at 07:04

   STEM OP NAWEL! Want als NAWEL zaterdag naar huis zou moeten dan betekend dat automatisch dat Kristof in de finale staat. En dat gun ik hem zo niet die gluiperd!!!

  • Chelly at 08:32

   Leona,finalisten worden 2 Belgen en 2 Nederlanders
   Als Newal er uit is wordt het een bloedbad tussen de Nederlanders
   Kijken dan of Tobias en Grace ook zo een grote mond hebben

 4. Arie at 11:58

  Dit klopt ook niet ik denk dat Salar Kristof weer heeft beschremt ik vind ook volgende keer Salar en Kristof er op

 5. Marco at 12:07

  :als Nawel weggaat zal kristof tot de finale blijven
  Kristof denkt dat hij groot is maar doet in z”ijn broek voor nominatie en is iedere keer gered dooer Salar en Co

 6. henny at 14:12

  Mag echt hopen dat nawel er in blijft bay bay 10 k
  En volgende week Kristof naar huis vindt hem niet finale waardig

 7. Ramona at 21:25

  Nawel een topper! Hoop dat ze mag blijven. Ze durven het gewoon niet aan om met haar in de finale te staan. Dat is de reden waarom ze haar nomineren. Dus ze heeft recht van spreken! Kristof die weer gered word door Salar. Echt om misselijk van te worden. Volgende keer Salar en Kristof erop.

 8. Eduard at 12:34

  Naeel is geen Queen!! Heeft Peter ooit gezegd en iedereen neemt dat nu over. Nawel is oprecht en eerlijk iets wat in het dagelijks leven en in het BB huis niet meer gewaardeerd wordt blijkbaar!!

 9. Roger at 14:31

  Wat Big Brother hier heeft gedaan om is niet eerlijk tegenover de andere bewoners. Kristof speelt de baas en schakelt de anderen in om zichzelf te redden. Stuur hem terug naar school om van zijn arrogantie af te geraken.

 10. Eduard at 22:08

  Nawel stemmen mensen!!!! We willen Kristof toch niet in de finale zeker? Weg met die kerel, ben het zat om altijd naar die tong uit zijn mond te kijken of weer wijdbeens met zicht op zijn kruis ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *