Home » Tobias en Julio verblijven in de “white room” van vorig jaar

Tobias en Julio verblijven in de “white room” van vorig jaar

Door BigBrotherNederland

Tobias en Julio moesten gisteren het Big Brother huis verlaten. De bewoners hebben eerder besloten dat zij de twee zijn die weg moesten. Volgens Big Brother voor een speciale geheime missie. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en de bewoners hebben met vijven ontbeten. Kristof en Salar ontdekken confetti in de woonkamer en als ze beter kijken tellen ze een aantal confetti kanonnen… Van Tobias en Julio krijgen we ook wat te zien, ze zitten in een apparte ruimte, een ruimte die veel gelijkenissen heeft van de white room die we vorig seizoen hebben gezien. De twee spraken over tweets wat ze gezien zouden hebben. Verder zien we een bord staat met foto’s van alle bewoners en kunnen Tobias en Julio meekijken wat er in het huis gebeurd. Op moment van schrijven is er weer een streamlock gaande, er is kans dat er dus weer wat gaat gebeuren. Uiteraard komen we daar snel op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 4.2]

Ook interessant:

15 Reacties

paul 28 februari 2022 - 09:42

ik vind het belachelijk dat de live stream constant weg is en waarom zien we niets van de white room ronduit teleurstellend

Beantwoord
Emily 28 februari 2022 - 14:31

Ja daar ga ik volledig mee akkoord.
Blijkbaar hebben Nederland hun in de whiteroom wel al eens gezien maar in België gebeurt dat niet.
Is gewoon niet eerlijk.
Wij belgen zouden evenveel moeten kunnen zien dan de nederlanders en ook 2 streams hebben. Dat is echt niet fair!!!

Beantwoord
bonnie 1 maart 2022 - 08:44

Helemaal mee eens .

Beantwoord
Alex 28 februari 2022 - 09:52

Dan komen ze wel weer terug.

Beantwoord
Hendrik 28 februari 2022 - 15:34

Zo denk ik er ook over

Beantwoord
Sjoerd 28 februari 2022 - 10:14

De zin om het allemaal te volgen wordt per dag minder. Zoveel locks, zoveel technische problemen. Op geen enkele manier is dit seizoen spectaculair zoals vooraf aangekondigd. Erg jammer, terwijl het vorige seizoen zo’n groot succes was.

Beantwoord
Thea 1 maart 2022 - 09:26

Waardeloos is dit waarom zien en horen wij niks
Heel jammer

Beantwoord
Miran 1 maart 2022 - 17:48

Ja klopt en als je naar de live stream gaat klopt er niets van zo zie je bewoners bv in de hottub en als je de 2e stream pakt zijn ze allemaal aan het eten of douche of spelletjes doen klopt voor gene meter en nee idd we zien vrij weinig en als we wat zien en het gesprek word te heet dan boem we zijn zo terug niet leuk deze bb de vorige was echt veel leuker spannender gezelliger nu met carnaval hoor ik jill haar favo nummertje ding dong daar is de alie xpres en denk ik aan de vorige bb die was pas echt super leuk en zelfs met feesjes waar wij ook bij mochten zijn via stream en nu pffff wel echt jammer he
En van mij mag kristof er echt meteen uit wat een kwal

Beantwoord
Miran 1 maart 2022 - 17:50

En de bb is alex maas die in temptation island zat ik weet dat wel zeker

Beantwoord
Ikke 28 februari 2022 - 16:35

Het is een aanfluiting die hele live stream. En tjonge tjonge wat een spectaculaire seizoen. ??

Beantwoord
leeke 28 februari 2022 - 17:57

de white room, nog niets van gezien…

Beantwoord
Johan 28 februari 2022 - 18:52

Ik ben jaren vaste kijker van bigbrother, maar ben klaar met bigbrother…. Steeds nu streamlocks en later hoor je wie gewonnen heeft van bewoners dan als je zou kijken na tv dan weetje al wie gewonnen heeft. Eerder kon je als vaste kijker van bigbrother zag je meer op Videoland.. ik ben klaar mee vind het jammer dat het zo gaat nu.

Beantwoord
Florien 1 maart 2022 - 10:11

dat fluisteren van grace en tobi dat mag toch ook niet je verstaat er niks van.

Beantwoord
Cisca 1 maart 2022 - 11:41

Gaat Tobias nu aan Grace alles vertellen, want hij was zo boos/teleur gesteld toen Grace met Kristof de geheime missies hadden en ze niets verteld had.

Beantwoord
Christel Keppens 1 maart 2022 - 13:29

Voriig jaar big brother top, nu een grote flop ! Je krijgt inderdaad niet veel te zien in de live sream. Naomi van vorige bb zei dat ze het veel beter hebben wij hebben nooit zo een verjaardagsfeest gehad zoals Nawel, ze vergeet wel dat zij qua eten zeker geen klagen hadden, Hier moeten ze het doen met kwark en veeel melk en wat fruit. En een hele week dezelfde groenten eten. Niet zo gezond !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page