Tobias en Julio verblijven in de “white room” van vorig jaar

Tobias en Julio verblijven in de “white room” van vorig jaar

Tobias en Julio moesten gisteren het Big Brother huis verlaten. De bewoners hebben eerder besloten dat zij de twee zijn die weg moesten. Volgens Big Brother voor een speciale geheime missie. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en de bewoners hebben met vijven ontbeten. Kristof en Salar ontdekken confetti in de woonkamer en als ze beter kijken tellen ze een aantal confetti kanonnen… Van Tobias en Julio krijgen we ook wat te zien, ze zitten in een apparte ruimte, een ruimte die veel gelijkenissen heeft van de white room die we vorig seizoen hebben gezien. De twee spraken over tweets wat ze gezien zouden hebben. Verder zien we een bord staat met foto’s van alle bewoners en kunnen Tobias en Julio meekijken wat er in het huis gebeurd. Op moment van schrijven is er weer een streamlock gaande, er is kans dat er dus weer wat gaat gebeuren. Uiteraard komen we daar snel op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 4.2]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
  • Emily at 14:31

   Ja daar ga ik volledig mee akkoord.
   Blijkbaar hebben Nederland hun in de whiteroom wel al eens gezien maar in België gebeurt dat niet.
   Is gewoon niet eerlijk.
   Wij belgen zouden evenveel moeten kunnen zien dan de nederlanders en ook 2 streams hebben. Dat is echt niet fair!!!

 1. Sjoerd at 10:14

  De zin om het allemaal te volgen wordt per dag minder. Zoveel locks, zoveel technische problemen. Op geen enkele manier is dit seizoen spectaculair zoals vooraf aangekondigd. Erg jammer, terwijl het vorige seizoen zo’n groot succes was.

   • Miran at 17:48

    Ja klopt en als je naar de live stream gaat klopt er niets van zo zie je bewoners bv in de hottub en als je de 2e stream pakt zijn ze allemaal aan het eten of douche of spelletjes doen klopt voor gene meter en nee idd we zien vrij weinig en als we wat zien en het gesprek word te heet dan boem we zijn zo terug niet leuk deze bb de vorige was echt veel leuker spannender gezelliger nu met carnaval hoor ik jill haar favo nummertje ding dong daar is de alie xpres en denk ik aan de vorige bb die was pas echt super leuk en zelfs met feesjes waar wij ook bij mochten zijn via stream en nu pffff wel echt jammer he
    En van mij mag kristof er echt meteen uit wat een kwal

 2. Johan at 18:52

  Ik ben jaren vaste kijker van bigbrother, maar ben klaar met bigbrother…. Steeds nu streamlocks en later hoor je wie gewonnen heeft van bewoners dan als je zou kijken na tv dan weetje al wie gewonnen heeft. Eerder kon je als vaste kijker van bigbrother zag je meer op Videoland.. ik ben klaar mee vind het jammer dat het zo gaat nu.

 3. Cisca at 11:41

  Gaat Tobias nu aan Grace alles vertellen, want hij was zo boos/teleur gesteld toen Grace met Kristof de geheime missies hadden en ze niets verteld had.

 4. Christel Keppens at 13:29

  Voriig jaar big brother top, nu een grote flop ! Je krijgt inderdaad niet veel te zien in de live sream. Naomi van vorige bb zei dat ze het veel beter hebben wij hebben nooit zo een verjaardagsfeest gehad zoals Nawel, ze vergeet wel dat zij qua eten zeker geen klagen hadden, Hier moeten ze het doen met kwark en veeel melk en wat fruit. En een hele week dezelfde groenten eten. Niet zo gezond !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *