Grace, Nouchine en Nawel arriveren weer in het Big Brother huis

Grace, Nouchine en Nawel arriveren weer in het Big Brother huis

De mannen zitten deze ochtend te wachten op Grace, Nawel en Nouchine. De vrouwen hebben ladies night gehad en verbleven buiten het huis. Uiteindelijk arriveren de dames weer in het Big Brother huis. Door de rode deur komen ze binnen en de mannen worden hartelijk ontvangen. Iedereen gaat weer in de woonkamer zitten zodat de dames hun verhaal kunnen vertellen.Nouchine vertelt dat ze met een limousine vervoerd zijn, we kregen roze champagne, roze tapas, alles was roze. Daarna zijn ze weggebracht naar een restaurant waar verder niemand was. Ze hebben sushi gegeten. Daarna gingen de vrouwen naar een roze kamer. Ze kregen een ziek ontbijt met allerlei lekkere dingen. Ook hebben ze een film mogen kijken. De mannen weten niet wat ze horen. Vanmorgen hebben ze een spel gespeeld maar daar mogen ze niets over vertellen. Salar wil dat ook wel een eigen restaurant, wij hadden maar een halve kip. Big Brother corrigeert hem, dat was een hele kip! Zoals we op kunnen maken hebben de vrouwen ook de optie gekregen voor extra stemmen. De mannen vinden dat de vrouwen het verdiend hebben. De mannen vertellen daarna nog hoe hun avond verlopen is. En hopen dat zij ook nog iets krijgen…

Later wordt duidelijk dat de vrouwen dit verhaal grotendeels verzonnen hebben als prank. Vanmiddag of morgen gaan ze dit bekend maken aan de mannen. Wellicht is hier een secret mission aan gekoppeld of is het gewoon een prank…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 4.4]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
  • john at 13:51

   Ja Peter,

   dat is toch heerlijk hè ? Zo zie je maar weer waar het achterbakse van deze drie flapdrollen heen leidt.

  • Tinne at 12:09

   Idd zonder hen wordt het niks meer,. Nawel steek enorm tegen met haar grzeur en geween.
   Ze zegt altijd ik ben eerlijk, vertrouwbaar enz, maar het is nawel dat echt drama speelt en de kijkers trapt daarin, ik heb geen medelijden met haar. Echt beu wordt het om naar haar te kijken en ze weet het maar al te goed dat ze zo de kijkers in haar macht heeft

 1. Jommeke at 09:52

  Beste BIG BROTHER, de dames krijgen altijd alles ZO ONEERLIJK
  als ik de kans krijg om de mannelijke bewoners te informeren
  zou ik ze aanraden om in BLOK het huis te verlaten en dan kun je
  met drie kakelende kippen het progamma verder zetten
  en haakt het grote publiek af. en ik zou de ex-bewoners en huidige
  bewoners aanraden om jullie voor de rechtbank te dagen voor de
  ONRECHTVAARDIGHEID !!!! TEGENOVER HUN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *