Salar en Nouchine spelen een spel, de jackpot is weer aangevuld

Salar en Nouchine spelen een spel, de jackpot is weer aangevuld

Er is een lange streamlock geweest. De bewoners hebben een spel gespeeld.. Wat er precies gebeurd is en wat ze gedaan hebben is niet helemaal duidelijk. De bewoners konden geld verdienen, Nouchine kreeg een stem van Dago te horen en ze moest aangeven wat er gezegd werd echt of nep was. Salar moest de knoppen bedienen in de dagboekkamer. Nouchine zat in de gameroom in een stoel met een telefoon. Uiteindelijk hebben ze 2500 euro verdient voor de jackpot. De opdracht zorgde voor de nodige emoties bij Nouchine, ze vond het fijn om haar vriend te kunnen horen. Doordat dit bedrag verdiend is zou dat betekenen dat de jackpot weer op het niveau is zoals tijdens de liveshow. Het bedrag compenseert de extra stem die Nawel vandaag gekocht heeft en de 1000 euro die de groep verloren heeft door het vertrek van Julio. En later wordt dat ook bevestigd door Big Brother als hij de bewoners naar de woonkamer roept. De jackpot wordt bekend gemaakt en deze staat weer op 49.797 euro. De groep reageert hier vanzelfsprekend erg blij op. Verder verloopt de avond vrij rustig, een aantal bewoners zitten in de sauna en in het huis wordt er wat gekletst in de badkamer.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.4]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 20:04

  Zeer laffe streek van nawel, dat die dat zegt dat ze vertrouwbaar is en eerlijk. Speel het spel zoals iedereen maar niet tenkostte van de pot, de kijkers hebben mss medelijden met Nawel maar ik niet ben het beu met haar gezeur en gejank en geween van dat mens
  Doe niet kinderachtig en speel met spel dat is BB

 2. Ruud at 20:13

  Geef Nawel groot gelijk en de verdediging was ook juist ,haar mannelijke bewoners hebben het elke keer geprobeerd haar er te krijgen nu is die beledig door haar uitleg.de negatieve instelling van Tobias en Salar word ook telkens meer irritante

 3. Joyce at 22:09

  Wat fijn voor Nouchine dat zij Dago gesproken heeft, echt tof voor haar. Zij en Salar hebben weer geld voor de pot verdiend, daar kan Nawel wat van leren, want Nawel geeft alleen geld uit voor een extra stem, en geeft ook altijd snel op als er geld verdiend kan worden. Nouchine en Salar naar de finale!!!

  • Monique at 10:02

   Nou Joice, Leroy Kristof en Tobias hebben ook geld uit de pot verkozen waarom de meest aangevallen persoon in huis dat dan niet zou mogen?!

 4. Roberto at 10:38

  Dat kristof 1000€ heeft uitgegeven voor een pin en Salar geld uitgegeven heeft voor een pin voor Nouch daar praat niemand over maar over Nawel daar loopt de mond van over.

 5. Erna at 12:39

  BB zou haar moeten aanbieden dat ze €5000 krijgt uit de pot voor elke keer dat ze genomineerd is. In een klap €30.000 eruit. Dan wil ik de koppen wel eens zien. En als de storm is gaan liggen zeggen dat het een prank is.

 6. Angel at 14:21

  Wordt zo moe van dat gejank van Nawel had allang thuis moeten zijn is iemand die jankt of op bed ligt en niks doe .Aaandacht Moet ze maar thuis vragen

 7. Lia at 08:38

  L.s.
  Vreselijk,deze vrouw,niet eerlijk,waarom praat ze zo kinderachtig.ze hangt echt het slachtoffer uit.
  Ze wint ,ze wordt in het spel gehouden,door haar volgers,

  Dat is al lang bekend,ligt eeuwig op haar bed,
  Het kan niet dat ze er steeds uit gestemd wordt,en toch er in blijft.‽???????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *