De bewoners spelen een bijzondere challenge in de gameroom

De bewoners spelen een bijzondere challenge in de gameroom

Big Brother roep om dat de bewoners naar de woonkamer moeten komen. Bewoners, het is vandaag tijd voor een bijzondere jackpot challenge! Jullie spelen individueel in de gameroom. Jullie mogen zelf beslissen wie als eerste gaat. Misschien denk je, ik ben de hele nacht bezig geweest met een appeltaart of denk je ik ben ook alweer een jaartje ouder, dan mag je als eerste. Kiezen jullie zelf maar! Big Brother zegt dat het handig is om sportkleding aan te doen. Jarige job Tobias gaat als eerste en snel omkleden. Ook de andere bewoners besluiten dit te doen. Tobias mag de gameroom in en een aantal bewoners kijken mee. Het is iets met een helm op. Als Tobias uiteindelijk terugkomt laat hij weten dat het leuk is maar hij er verder niets over mag zeggen. Als ik dat doe ben ik genomineerd. Kristof komt als tweede bezweet terug, het is dus een vrij intensieve opdracht. De meeste bewoners zitten in het zonnetje tijdens de opdracht. Als iedereen uiteindelijk geweest is zit iedereen in de tuin en wordt er nog niet veel duidelijk van wat er gebeurd is en wat er verdiend is. De bewoners liggen in de tuin wat te kletsen. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.4]
Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *