Nouchine schrijft een afscheidsbrief en een spannende avond voor Nawel en Salar

Nouchine schrijft een afscheidsbrief en een spannende avond voor Nawel en Salar

Het was afgelopen avond rustig, na het avondeten is Nouchine al verdrietig vanwege de exit van morgen van 1 van haar vrienden. Verder heeft Kristof het kapsel van Salar onder handen genomen en is er niet veel bijzonders gebeurd. Inmiddels is alweer een nieuwe dag aangebroken in het Big Brother huis. Zoals vrijwel altijd is de zaterdag de dag dat er gewacht word op de avond en er niet heel veel gebeurd. Vanavond is immers de liveshow. De bewoners hebben uitgeslapen en ontbeten. Er wordt gekletst bij de openhaard, een spelletje gespeeld, in de sauna gezeten, Nawel poetst wat en Nouchine schrijft een brief. Een brief voor haar genomineerde vriendin Nawel. Mocht ze naar huis moeten zal ze deze geven. In de brief staat dat ze dankbaar is voor hun vriendschap en dat ze haar avontuur compleet gemaakt heeft. Verder staat erin dat ze het jammer vindt dat ze niet in de finale staat. Stemmen op de genomineerden kan nog altijd, welke bewoner hou jij het liefste in het huis?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.2]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 13:38

  Iedereen stemmen op King Salar
  Ben dat gejank,gezeur en geween beu met Nawel ,zit bezig ben betrouwbaar,eerlijk en respectvol maar heeft zich nu eens van haar ware kant laten zien hoeveel respect ze toont naar Kristof toe ,ik gun het jou en in de dagboekkamer zei ze dat ze het Kristof niet gunde. Het is een spel he Nawel geen drama.
  Probeerd ook naar de kijkers toe medelijden te krijgen ,wat haar al aardig gelukt is ,valse Nawel van dag 1 al ,iedereen tegen iedereen opzetten
  Weg met …SNAP JE

 2. TATIE at 18:01

  Nawel mag kiezen finale of pot van 14.OOO euro zet hem op Nawel en pak de pot !!!!
  laat iedereen een poepje ruiken je verdient het

 3. Leeke at 20:18

  Nawel was mijn favoriet…. jammer het is over voor haar….
  Sterke persoonlijkheid.
  Na 7x nomineren hebben haar mede bewoners toch hun zin gekregen.?

  Hopelijk komt ze nog terug in het spel… net als in BB Australië,….is gebeurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *