Home » De bewoners spelen een fake news quiz om boodschappengeld te verdienen

De bewoners spelen een fake news quiz om boodschappengeld te verdienen

Door BigBrotherNederland

Als de jackpot bekend gemaakt is duurt het niet lang voordat Big Brother zich weer meld. Hij zegt dat het tijd is voor de hunger games. Tijd om geld te verdienen voor boodschappen. Deze hunger game staat helemaal in het teken van het week thema: back to reality. Jullie gaan dadelijk een quiz spelen. Bij een goed antwoord krijgen jullie geld voor boodschappen. Bij deze quiz hoort ook een quizmaster… Daarna volgt er een streamlock. Waarschijnlijk hebben ze korte uitleg gehad want er is alweer snel beeld. Grace heeft inmiddels een bordje vast met een groen vinkje en aan de andere kant een rood kruis. Big Brother vraagt of ze er klaar voor zijn. De bewoners laten weten van wel. Vervolgens komt er een vraag op het scherm te staan, de bewoner die het bordje vast heeft mag antwoord geven. De eerste vraag word fout beantwoord. De tweede vraag is wel goed beantwoord en dat levert 5 euro op. De vragen zijn gebaseerd op het nieuws in de buitenwereld. Uiteindelijk hebben ze 110 euro gewonnen voor boodschappen. De bewoners vonden het leuk om te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.7]

Ook interessant:

5 Reacties

Ostyn luc 13 maart 2022 - 17:21

Maar over de oorlog niks

Beantwoord
Alex 13 maart 2022 - 17:25

Flinke opbrengst.

Beantwoord
Wilma 13 maart 2022 - 21:00

Nare vent die Tobias, altijd stoken en zich dingen in zijn hoofd halen die er niet zijn, hij trekt Grace daar in mee, zij geeft echt om Tobias, maar omgekeerd denk ik niet.
Voor Grace hoop ik dat Tobias naar huis gaat, dan kan ze weer knallen

Beantwoord
Yvonne 14 maart 2022 - 08:14

Weer geen geluid op een live staream

Beantwoord
Aggie2 14 maart 2022 - 11:25

Dit spel werd ook tijdens het vorige seizoen van Big Brother gespeeld als boodschappenspel. Toen kregen de bewoners nieuwsberichten te horen en te zien en moesten ze aangeven of het echt of fake was.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page