Home » De bewoners hebben geliefden gebeld en een nieuwe dag is aangebroken!

De bewoners hebben geliefden gebeld en een nieuwe dag is aangebroken!

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben de bewoners geliefden mogen bellen, ze hebben belminuten gewonnen tijdens een spel wat niet te volgen was door een lange streamlock. Ook het belmoment hebben we niet kunnen zien, dit is alleen te zien in de tv uitzending. Tobias wilde eerder wat belminuten afstaan aan Grace maar dat zit haar toch niet zo lekker. Uiteindelijk komen de twee overeen dat Tobias één minuut afstaat. Salar heeft ook zijn moeder mogen bellen en afgelopen avond verteld hij hoe het gelopen is. Ze volgt echt alles, de livestream, ze is alleen maar met Big Brother bezig. En dat ze me vaak op de livestream gezien heeft dat ik haar riep. Mijn vrienden zijn ook helemaal “op gehyped”. En dat ik veel fans heb uit België en Nederland en dat ze daar zelfs contact mee heeft. En natuurlijk dat ze me erg mist en veel van mij houd. Dat ik super leuke medebewoners heb en echt geniet van hoe ik aan het genieten ben. Verder is de avond rustig verlopen, de bewoners hadden wat zwaar getafeld en de meesten lagen op tijd in bed. Salar verwachtte wel dat ze vannacht zouden worden overvallen voor een spel maar dat is niet gebeurd. Inmiddels zijn de bewoners wakker maar liggen ze nog te kletsen in bed. Kristof gaat zo voor iedereen een smoothie maken. Salar krijgt vandaag de taak om te koken en heeft hiervoor producten gekregen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 41 Average: 4.6]

Ook interessant:

17 Reacties

Anna maria 17 maart 2022 - 08:47

Wow ze zyn nu echt allemaal lief voor elkaar

Beantwoord
Helma 17 maart 2022 - 08:50

Eindelijk weten wat kristof en.nouchine besloten hebben….hopelijk nemen ze salar mee……

Beantwoord
bonnie 17 maart 2022 - 09:16

Thobias is een lieve gasr en denkt altijd aan de andere , maar kristof manipuleerd iedereen en spijtig genoeg is hij nu save . Heel erg dat bb dit doet .

Beantwoord
Gerard 17 maart 2022 - 15:06

Verkeerde naam met manipuleren dat is juist Tobias

Beantwoord
Chelly 18 maart 2022 - 14:01

Gerard,ben met je eens
Tobias manipulereerde Grace
Hij erfde op het verkeerde paard.Kristof had hem door en daarom kan hij hem niet uitstaan.Al doet hij alsof.Hij is in mijn ogen allang door de mand gevallen!Hij zal nooit een relatie met Grace beginnen,mis-match

Beantwoord
Alex 17 maart 2022 - 09:44

Misschien hebben ze ook gehoord hoe ze er in de peilingen voor staan. Dat zou de achterblijvers kunnen verleiden een aanbod te accepteren om er met een deel van de prijzenpot uit te stappen. Dat zou niet fraai zijn.

Beantwoord
Tinne 17 maart 2022 - 10:20

Idd en dat de beste mogen winnen
The King ??

Beantwoord
Keukenprinses Sylvia 17 maart 2022 - 10:58

Salar ik vindt je leuk en reageerd
Zo leuk op alles. En zo blij.
Je luister goed en geef alleen antwoord in de positieve zin.
Hou dit vast.

Beantwoord
Anny 17 maart 2022 - 11:25

Gun het kristof en salar totaal niet
Valse mannen

Beantwoord
Hans S 17 maart 2022 - 11:28

Leuk dat ze mochten bellen en lief van Tobiias om 1 minuut aan Grace te geven , Grace die het zo moeilijk heeft top van Tobias om haar te steunen.

Beantwoord
Cisca 17 maart 2022 - 11:41

Zo te zien zijn ze allemaal erg moe. Wat laat B.B. de bewoners doen dat ze zo moe zijn ?

Beantwoord
Marinus van Boeyen 17 maart 2022 - 12:03

Wederom Grace blijft voor mij de nummer 1,het geld zal goed van pas zijn voor haar en haar ZOON.

Beantwoord
Nancy 17 maart 2022 - 13:54

Kennelijk heeft Tobias al geld zat met zijn gereis en naar de kroeg en festivals gaan enzo. Ook Nouchine heeft geld zat met haar Tesla en huis waar ze ook nog op verdiend via vrienden. Die twee hoeven zowiezo niet te winnen. Hopelijk vliegt Tobias er zaterdag uit.

Beantwoord
Evo uit Venlo 17 maart 2022 - 19:51

Er is veel te veel contact met de buitenwereld, dit is geen Big Brother meer.

Beantwoord
Eduard 17 maart 2022 - 22:48

Nawel weg…….. nu mag Grace winnen! Die mannen af laten druipen zonder geld dat hebben ze verdiend met hun valse spel!!

Beantwoord
Ramona 18 maart 2022 - 00:54

Zowel kristof en Salar verdienen de finale niet. Salar was en is vals. Doet alsof hij zich heeft verbeterd maar niet heus.
Tobias mag van mij zaterdag naar huis. Kan zo slecht tegen zijn verlies. Het is dat een van hen in de finale komt te staan anders mocht ook Grace naar huis. Echt zo sneaky!

Beantwoord
Aggie2 19 maart 2022 - 10:40

Leuk dat Nouchine haar vriend Dago dan nu echt heeft kunnen spreken na dat nepgesprek van Salar met dat malle keyboard waarvoor Dago wel opnames heeft gemaakt van een aantal zinnen. Het is tenslotte leuker om je vriend daadwerkelijk te horen aan de andere kant van de lijn, zeker als je die zo mist in het BB-huis!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page