Oud Big Brother bewoners verlaten het huis en Big Brother maakt de jackpot bekend

Oud Big Brother bewoners verlaten het huis en Big Brother maakt de jackpot bekend

De bewoners en oud bewoners hebben een spel gedaan. Dit spel hebben we niet meegekregen. Als er uiteindelijk weer beeld is is het spel al gespeeld en zien we een aantal bewoners chips eten. Er wordt weinig over het spel gesproken. Big Brother laat weten dat de shutters weer open mogen. Daarna wordt iedereen om en om naar de dagboekkamer geroepen. En dan laat Big Brother weer van zich horen, iedereen moet naar de woonkamer komen. Het is tijd om de jackpot bekend te maken, tijdens het spel hebben ze rond de 900 euro verdient. De jackpot staat nu op 61.546 euro. De bewoners reageren blij op het bedrag.

Wat later neemt Big Brother weer het woord. Bewoners, het is tijd om afscheid te nemen. Afscheid van jullie oud medebewoners. Oud bewoners, het was heel fijn om jullie weer in mijn huis te hebben. Om jullie horen te vertellen, te zien koken en eten, om jullie spellen te zien doen, en te zien feesten en zingen. Dat had ook wel iets. Nu is het helaas weer tijd om te vertrekken. Jullie vertrekken precies zoals jullie gekomen zijn. Dus Kitty als eerste, jij mag met je kar terug door de rode poort. Kitty gaat nog snel naar de wc en de rest van de (oud) bewoners knuffelen elkaar alvast. Daarna zijn Julio en Hanne aan de beurt, dit gebeurd tijdens een streamlock. Als er beeld is staat Peter klaar om te vertrekken via de mini mall. Dimitri blijft nog over, hij gaat via de rode poort. En dan is het huis weer erg leeg, alleen Grace, Nouchine, Kristof en Salar blijven over.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.4]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Els at 17:17

  En ze gaan gewoon door met zuipen …wat n voorbeeld voor de jeugd
  Echt ware finalisten …NOT
  Er waren wel betere geweest die daar mochten staan van mij

 2. Marg. Z at 18:11

  Wat leuk dat de bewoners feest mochten vieren met oud-bewoners.
  Zo leuk dat ze allemaal een vriendschapsband met elkaar hebben ontwikkeld.
  De bewoners waren (en zijn nog ) daarbinnen in een heel vredige wereld,
  beschermd van de harde buitenwereld.
  Het was en is prachtig om te zien.

 3. Els at 11:45

  alsjeblieft niet zeg, waarom zou Salar moeten winnen amai……..
  hij in Kristof zijn wel de laatste twee die daarvoor in aanmerking komen
  allebei zo zonder inhoud en alleen maar bezig met ik ik en IK
  ow ja en Salar met zijn uiterlijk, brrrrrrr moet er niet aan denken dat die wint dan gaat hij nog meer naast zijn schoenen lopen dan dat hij al doet

  • Big Sister at 19:13

   Salar heeft toch nooit iets gedaan in huis? Behalve dan inderdaad met zijn uiterlijk bezig zijn, op de bank liggen of in de zon, en uit zijn neus vreten. Oja, en met spellen was hij actief. Maar verder niet. Dus hij verdient het echt niet om winnaar te worden.

 4. Aggie2 at 19:44

  Ze hebben ditmaal een spel uit Big Brother 2021 gedaan(het tennisspel uit week 3 van dit seizoen). Toen werd er € 4.260,- mee verdiend. Er werd toen geen enkele zwarte bal geraakt. Nu werden er twee blauwe ballen geraakt waardoor het geld tweemaal verdween. Toch hebben de bewoners van dit jaar het niet slecht gedaan met €990,-.

 5. Ben at 08:44

  Lieve Nouchine,

  Je hebt het geweldig gedaan in het BB huis. Qua persoonlijkheid ben jij ook een echte lieve zorgzame dame geworden, en een veel sterker vrouw geworden die nu zeker ook veel sterker in haar schoenen staat. Voor mij was jij de winnaar van BB 2022, maar helaas in werkelijkheid niet. Nu ben jij weer samen met Dago, die jij heerlijk mag vertroetelen en verwennen. Hij heeft jou 3 lange maanden moeten missen, wat zeker geen kleinigheid is voor een man die van jou houdt. Ik wens jullie samen heel veel geluk in het leven, en dat dit na jou BB avontuur heel veel moois mag brengen. Veel liefs, het ga jullie goed Nouchine.

  • Els at 09:49

   mooi geschreven, ik hoop alleen dat ze thuis minder scheten en boeren laat dan in t bb huis
   Dago kan zich niet zo snel uit de voeten maken met zijn krukken in tegenstelling tot Salar

 6. Ben at 08:53

  Grace is voor mij nu degene die BB 2022 mag gaan winnen. Kristof gun ik het zeker niet, na wat hij heeft laten zien in BB. Salar mag van mij de nummer 2 worden, hij is aardig, spontaan en leuk. Maar Grace zal de absolute winnaar van BB 2022 worden. GRACE ZET HEM OP, JIJ BENT DE WINNAAR VOOR EN VAN MIJ.

 7. Astrid at 12:58

  GRACE VERDIEND HET EERTSTE PLAATS
  GRACE MOET DE WINNAAR VAN BB2022 WORDEN.,
  Ik hoop dat Kristof eruit valt, hij verdiend niet de winnaar te worden.
  HUP GRACE NAAR DE FINAL EN NEEM DE JACKPOT MEE NAAR HUIS, JE VERDIEND T.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *