Home » De bewoners hebben een brakke dag na het feest en maken zich klaar voor een spel

De bewoners hebben een brakke dag na het feest en maken zich klaar voor een spel

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer begonnen en voor sommige bewoners begint de dag zwaar. Dit komt door het feest van afgelopen avond waarbij verschillende oud bewoners op visite kwamen. Zo kwam als eerste Kitty, toen Julio en Hanne, daarna Peter en tijdens het feest Dimitri. Het feestje ging nog lang door en het opstaan gaat wat moeilijk, vooral Kristof heeft het moeilijk. Drank heeft hier zeker een rol in gespeeld. Het was in ieder geval erg gezellig…  Kitty, Julio, Dimitri en Peter hebben deze morgen alvast wat opgeruimd en het ontbijt verzorgd. De bewoners starten hun dag rustig op, er wordt gekletst in de tuin lekker in het zonnetje en gedoucht. Uiteindelijk roept Big Brother dat iedereen naar binnen moet. Ook moeten de shutters dicht. In de tussentijd besluiten de bewoners de versiering en troep van het feest op te ruimen. Daarna kletsen ze nog even op de bank, al snel laten de oud bewoners weten dat ze sportkleding mee moesten nemen. Daarna volgt er een streamlock. Deze duurt nu al een lange tijd, dus we komen later terug met een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Anita 21 maart 2022 - 14:40

Ik dacht dat de oud bewoners vandaag weer zouden vertrekken?!!
Laat de laatste 4 een paar dagen samen doorbrengen, het is zó woensdag en dan wordt het pas
echt spannend voor hen en voor ons.

Beantwoord
Alex 21 maart 2022 - 15:18

O ja, 45 minuten warm water. Dat is 5 min p.p.

Beantwoord
Els 21 maart 2022 - 18:29

Ik dacht dat t was in de avond de man in de ochtend n man
Wat een vreselijke vertoning
De finalisten amai….totaal finale onwaardig
Ik haak af byeeee

Beantwoord
Danny 22 maart 2022 - 08:42

Waarom zoveel commentaar op het feestje het zijn jonge mensen en een keer teveel drinken is ons vast allemaal wel eens gebeurd. Laten gaan .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page