Home » De bewoners doen een fan persconferentie in het Big Brother huis

De bewoners doen een fan persconferentie in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Nadat Grace en Kristof een gesprek hebben gehad over het spel roept Big Brother om dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Bewoners zegt hij dan, toen jullie hier drie maanden geleden binnenkwamen waren jullie nobele onbekenden. Daar is nu verandering in gekomen. Alles zal anders zijn als jullie mijn huis verlaten. Want jullie hebben inmiddels fans! Veel fans en dat is heel fijn. Om jullie alvast een beetje kennis te laten maken met jullie sterrenstatus heb ik de fans gevraagd of ze vragen hebben aan jullie. Ze hadden heel veel vragen aan jullie en ik heb er een paar uit geselecteerd. Zijn jullie klaar voor jullie eerste fan persconferentie? De groep juichen enthousiast.

De bewoners krijgen video’s te zien van fans waarin een vraag wordt gesteld. De eerste vraag is voor Grace, hoe ze het volhoud om zo lang de bijbel niet te lezen. Grace antwoordt dat geloof leeft in haar ziel en gedachten. Ik heb wel moeilijke momenten maar mijn gevoel voor God gaat door mij lichaam. Ik voel God in alles. De volgende vraag is voor “King” Salar. Er wordt gevraagd hoeveel spiegels hij thuis wel niet heeft hangen. Salar vindt het echt leuk om te zien. Hoeveel spiegels ik heb hangen? Ik zou het niet weten, genoeg. Het hele huis is een spiegel grapt hij. Big Brother vraagt wat het doet om als King Salar aangesproken te worden. Salar antwoordt dat het heel leuk is. Fascinerend en heel mooi om te zien en ik ga ze volgen. Ik had dit niet verwacht, heel gek. De volgende vraag is gericht aan Kristof. Hoe erg ben je nu verandert sinds je hier zit, ben je geëvolueerd en wat heb je van jezelf geleerd. Kristof antwoordt dat hij van een iets wat dominante strijder naar een iets rustiger persoon is geëvolueerd. En misschien de rust wel heb gevonden na de love week. Ik voel me ijzersterk en laat alles op mij afkomen. En de vriendschappen waarderen en veel plezier gaan maken. De volgende kijkersvraag is voor Nouchine. Wat zou je doen als je Big Brother niet wint? Nouchine antwoordt niks. Ik ben even blij als ik wel of niet win. Ik heb een mooi avontuur gehad en ben ver gekomen. Ik ben er realistisch in, als ik niet win, maakt niet uit! Big Brother vraagt daarna nog wat ze zou doen als ze niet wint en het huis uit is. Nouchine vertelt dat ze gaat eten. De volgende vraag is gericht aan alle bewoners, wat is jullie allerleukste herinnering aan het experiment? Salar zegt dat hij veel leuke momenten gehad heeft, veel gelachen. Maar die challenge met de pingpong met Nouch, dat was heel leuk. Maar ik heb honderden herinneringen hier. Grace zegt love week, omdat we zoveel liefde kregen ook van de buitenwereld. De brieven van familie maar ook de modeshow met de meiden en toen ze het huis in kwam. Nouchine vertelt dat ze op persoonlijk vlak gegroeid is en dat is toch wel mijn mooiste moment. Kristof vindt het leukste de spontane momenten die op 1 minuut knettergek werden. Zoals de staking en het pingpong toernooi. De volgende fan vraag die gesteld word is ook voor iedereen, wat was jullie hoogte en laagtepunt in het huis? Salar antwoordt dat hij de hoogtepunten net al gezegd heeft, alle leuke spontane momenten, love week, persoonlijke groei. In het begin van het spel had ik wat dieptepunten. Ik was niet mijzelf, ik had geen koffer, haarlak. Ik was te tactisch met het spel bezig, ik zat niet lekker in mijn spel maar dat was gelukkig na week 2 weer weg. Vanaf toen ben ik in stijgende lijn omhoog gegaan. Nouchine vertelt dat haar hoogtepunt het openbloeien was, zichzelf kunnen zijn. Mijn dieptepunt toen ik mijzelf een beetje kwijtraakte. Dat ik tussen twee vuren stond, mijn gevoel neit kon omschrijven en zoekende was naar mijn plaats. Kristof zijn dieptepunt was vlak na hell week. Het spel nam mij over, ik dacht te tactisch. Mijn hoogtepunt was de bevestiging van mijn liefde en de brieven van mijn familie. Grace heeft twee hoogtepunten, de eerste is dat ze haar bijbel mocht lezen. De tweede was dat ze bevestiging kreeg van de kijkers dat ze zichzelf mocht zijn en de hoge ranking. Mijn eerste dieptepunt was toen ik mijzelf tegen ben gekomen, ik ben niet zo sterk als ik dacht. De andere was dat Tobias weg moest en toen hij naar het ziekenhuis moest.

Daarna komen nog heel veel vragen zoals: waar ze naar uitkijken als ze het huis uit zijn, wat ze geleerd hebben aan het experiment van Big Brother, wat de bewoners zouden veranderen in het huis, welk moment ze opnieuw willen beleven, of ze iets zouden terugdraaien, wat ze met het geld van de jackpot zouden doen, wie ze nog zouden willen spreken, van wie wil je dat er wint, en of Grace een kusje wil geven op de jonge fan die haar trui gekocht heeft. Daarna zit het interview erop. Dit was jullie eerste fan persconferentie zegt Big Brother, ik hoop dat jullie genoten hebben! De bewoners vonden het erg leuk om te doen. Ze hadden nog wel langer door willen gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.5]

Ook interessant:

13 Reacties

Els 22 maart 2022 - 12:03

Zieligheid ten top bij muts Grace. Hoop dat Salar gaat winnen.

Beantwoord
Kees 23 maart 2022 - 08:09

Wij stemmen voor Nouchine!

Beantwoord
Cisca 22 maart 2022 - 12:08

Ik vond ze gisteravond in de T.V. uitzending alle vier erg druk en uit sloverig. Hoe ze gisteravond waren zou je haast denken dat ze alle vier opgesloten moesten worden. De één deed nog gekker en luid ruchtiger dan de ander.

Beantwoord
Kees 23 maart 2022 - 08:11

Nouchine mag winnen!

Beantwoord
Lydia lepee 22 maart 2022 - 13:14

De eerlijkste en Symphatiekste is Salar!

Beantwoord
Lydia lepee 22 maart 2022 - 13:14

Dank u Big Brother Nederland!

Beantwoord
Sil 22 maart 2022 - 16:11

Kristof is de winaar,zeer zeker

Beantwoord
Sil 22 maart 2022 - 16:13

KRISTOF NR 1 TERECHTE WINAAR

Beantwoord
Alex 22 maart 2022 - 17:21

Geen haarlak, dat moet wel een dieptepunt zijn…

Beantwoord
Marc 22 maart 2022 - 19:23

Grace gaat dat winnen en oprecht zij verdient dat

Beantwoord
Jacqueline 22 maart 2022 - 21:22

Er is er maar 1 die gaat winnen en dat is King Salar, mijn favoriet!!

Beantwoord
Eduard 22 maart 2022 - 21:56

Grace moet winnen, die kabaal makers eruit!! Wat kunnen die kleuters gillen zeg. Zo abnormaal druk.

Beantwoord
Gezina 23 maart 2022 - 08:16

Salar moet winnen. Ze zijn zeker erg druk vooral nouchine. Komt ook door haar stem. Ben benieuwd wie er vandaag uit gaat.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page