Home » Grace spreekt Kristof aan, ik voelde mij bespeeld door jou

Grace spreekt Kristof aan, ik voelde mij bespeeld door jou

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn afgelopen avond erg vroeg naar bed gegaan. Het eerdere feest heeft er flink ingehakt. Inmiddels zijn de bewoners weer wakker en ontdekken dat er nog altijd veel warm water minuten zijn. Ook hebben ze veel eten gekregen en extra beddengoed. Gaan er weer oud bewoners komen in het huis? Of is het gewoon zo omdat de finaleweek is?  De bewoners maken zich klaar voor een nieuwe dag en wachten af op wat komen gaat.

Ondertussen hebben Grace en Kristof een gesprek buiten. De twee hebben het over het spel en Grace geeft aan dat ze het gevoel heeft dat Kristof haar bespeeld heeft. Om te komen waar je nu bent voegt ze eraan toe. Dat is echt niet waar antwoordt Kristof, Tobi heeft dat ook al eens gezegd maar zo ben ik echt niet. Als je me echt kent weet je dat dat niet zo is. Ik heb niks gefaked. Ik zeg ook niet dat je gefaked hebt zegt Grace. Er zat zeker oprechtheid in jou maar ik geloof ook wel dat je geprofiteerd hebt. Dat gevoel had ik, je mag mij wel maar was het meer om het spel? Kristof denkt op zijn beurt dat daar het probleem zit. Want dat is niet zo, dat zal ervoor gezorgd hebben dat je kort reageerde en minder connectie voelde. Tobi heeft dat ook al gezegd en dat vond ik heel erg. Grace benadrukt dat ze dit nooit met Tobi heeft besproken. Zo heb ik mij wel gevoeld. Nu heb je bereikt wat je wilde maar als Salar je niet had gered was je misschien ook genomineerd. En als je die token niet had gekregen en ook met die pin weet je wel. Dan denk ik ja nou heb je ons niet meer nodig, weet ik veel en je was steeds weg. Kristof denkt dat ze dat verkeerd gezien heeft, ik wilde jullie gewoon de tijd gunnen om de laatste dagen te hebben. Dat heb ik zo ervaren herhaald Grace en dat voelde ik ook. En als je je zo voelt dan ga je dingen zo zien. Volgens Kristof is dat een inschattingsfout van jou en van mij. We kunnen er nu nog het beste van maken. Ik heb nooit mensen gebruikt om ver te raken, ik heb altijd wel dingen voorgesteld maar nooit mensen gedwongen om iets te doen. En ik heb nooit mensen liggen manipuleren om ergens te geraken. Ik ben hier geraakt omdat hoe ik zelf ben. Dat ik jou heb “gebruikt” om ver in het spel te komen is gewoon vriendschap benadrukt hij. En hopelijk nu ook nog. Tuurlijk antwoordt Grace maar ik voelde me wel bespeeld. Maar ik had er vrede mee, als ik iets zie geef ik het een plek en ga ermee door. Maar tegenover Tobi, hij was zo loyaal naar jou je wil het niet weten. Ik ook naar hem verzekert Kristof. En Grace zegt dat ze dat niet weet omdat ze daar nooit met hem over gesproken heeft. Kristof legt daarna uit dat hij ook loyaal was. En er zijn altijd momenten dat er een keuze gemaakt moet worden, onze vriendschap was hetzelfde. Salar heeft mij twee keer gered, maar dat hij mij genomineerd heeft ben ik niet vergeten. Ik heb altijd gezegd dat ik hem niet 100% kon vertrouwen tot hij mij voor de tweede keer safede. En wat er in de kamer tegen mij gezegd is heb ik onbewust ook wel meegenomen in mijn beslissing. Hoe Tobi zich opstelde tegenover mij was ook niet leuk. De twee praten er nog lang over door en Kristof laat uiteindelijk weten dat hij het bespelen heel erg spijtig vindt om te horen. De twee vinden het fijn dat ze even met elkaar gesproken hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.5]

Ook interessant:

25 Reacties

Tinne 22 maart 2022 - 10:45

BB is een spel ,had je gewoon meegespeeld en niet alleen met Tobias

Beantwoord
Els 22 maart 2022 - 12:48

Kristof speelde ook alleen met salar

Beantwoord
Helma 22 maart 2022 - 10:52

Morgen is nog bijna te laat om naar huis te gaan….deze vrouw grace hangd van.leugens aan elkaar …vreselijk….

Fina plaats

1 salar
2 nouchine
3 kristof

Beantwoord
Anita 22 maart 2022 - 11:47

Inderdaad. In en in vals en on-oprecht.
Mensen, stem deze vrouw naar huis, ze verdient de eer niet!

Beantwoord
Chelly 22 maart 2022 - 11:49

Helma mee eens.Grace liegt de boel bij elkaar.Wij streamers zien dat.Ze had het vaak met Tobias over dat ze Kristof niet vertrouwden.Kristof heeft haar en Tobias nooit genomineerd ondanks dat zij hem vaak nomineerde.Tobias en zij waren zwakke spelers en om nu te praten over mensen bespelen?Zij weet er alles van.Ik gun haar niet de finale.Ik heb Kristof nooit op leugens betrapt.

Beantwoord
Els 24 maart 2022 - 07:46

ik wel

Beantwoord
AHutten 22 maart 2022 - 12:50

Grace you are swearing and uses God’s name all the time but on the other hand missing your Bible???

Beantwoord
Marco 22 maart 2022 - 10:54

altijd maar draaien in alle mogelijke richtingen om zich te verantwoorden en als ze allemaal een spel spelen is hij toch de kampioen mes in de rug steken terwijl hij iedereen bro noemt

Beantwoord
Marjo 22 maart 2022 - 10:57

Jammer Grace heeft net zo veel gespeelt als wie dan ook in het huis. Grace bespeelt misschien nog wel meer mensen dan wie dan ook. Ze spreekt zich zelf vaak tegen, en is niet zo eerlijk als ze wil doen over komen.

Beantwoord
Natasja 22 maart 2022 - 11:09

Kristof die zegt niemand te hebben gebruikt om er zelf beter van te worden is niet waar hij heb dat wel helaas is hij 2 keer gered door Salar anders had hij er nu niet gezeten wat liegt hij bah!!

Beantwoord
Francis22 22 maart 2022 - 13:45

Het was de beslissing van Salar om hem te safen. Net zo goed als dat nu andersom ook is gebeurd. Dat is dienst wederdienst, gebaseerd op vriendschap, wat voor allebei als speler het best uitkomt. Zij gunnen het elkaar ook. Dat kan je van Tobias en Grace niet zeggen, want als er iemand het spel speelt en een ander het niet gunt, zijn zij dat wel. Dat mag. Maar als het dan niet gaat zoals zij hadden gepland, dan is het janken. Tja, redelijk onsportief gedrag.

Beantwoord
Marjory 23 maart 2022 - 22:32

Exact!

Beantwoord
Anita 22 maart 2022 - 11:45

Ach ach Grace ziet de bui al hangen en praat nu recht wat krom is.
En dan is het mislukt met Tobias( krijg ik 15.000,=) dan nu de pijlen gericht op Nouchine( wil graag 20.000,=) als je wint……
Ik hoop zó dat het Nederlandse volk haar door heeft!!!

Beantwoord
Hans S 22 maart 2022 - 12:10

Kristof is een misselijk ventje doet zo leuk maar onderhand steek die een mes in je rug , Grace heeft 100% gelijk als hij 2 maanden geleden was genomineerd en Salar had hem niet gered was die allang weer in Vlaanderen geweest en Salar heb hem 2 keer gered,

Beantwoord
Marjory 23 maart 2022 - 22:39

Daar is Kristof zich ook bewust van geweest en dat heeft ie ook beaamd naar iedereen toe. Had hij Tobias moeten redden in plaats van Salar? Dan had hij heel kijkend Nederland over zich heen gehad. Hij stond voor een grote keuze, twee mensen die hem dicht bij het hart stonden. Echter was in deze de keuze voor de hand liggend. Dat Tobias en Grace dat niet snappen is mij een raadsel?
Kristof is een tactische speler en wist ook dat de kans aanwezig is van Salar te verliezen mochten ze tegenover elkaar komen te staan maar koos voor vriendschap en uiteraard een groot gebaar van dank naar Salar

Beantwoord
carina beckers 22 maart 2022 - 12:43

Kristof heeft niks anders gedaan als mensen bespeeld en als salar hem niet 2x gered had was hij allang thuis en was er nawel nog in

Beantwoord
Alex 22 maart 2022 - 13:23

Ik denk dat de waarheid in het midden ligt.

Beantwoord
Lydia lepee 22 maart 2022 - 13:25

Wat goed dat velen meeleven met het programma Big Brother!

Beantwoord
Gerard 22 maart 2022 - 14:10

Grace je liegt en bedriegt nu heel erg..en nu Kristof de schuld geven…nee je had niet als een schoothondje achter Tobias moeten lopen. Eigen schuld dus, ga jij maar lekker naar huis.

Beantwoord
Thea 22 maart 2022 - 15:21

Ik hoop
Nouchine
SALAR
KRISTOF

Beantwoord
Kees van Dam 22 maart 2022 - 19:25

Wij stemmen óók voor Nouchine!

Beantwoord
Els 23 maart 2022 - 08:23

Wij niet

Beantwoord
Dutchie 22 maart 2022 - 15:50

Grace is een aardige vrouw maar sprak zichzelf heel vaak tegen. Zij mag naar huis morgen.
Salar wint BB 2022. Hij is heel positief gegroeid en gelukkig zichzelf geworden en gebleven. Heel Sociaal naar zijn medemens. Top vent !!!

Beantwoord
Renata 22 maart 2022 - 19:11

Tja Grace, dit heet het spel spelen. Salar heeft inderdaad Kristof 2x gesaved en Nouchine een keer een pin gegeven, dus ja, logisch dat ze dan Salar meenemen. Jij gaat vol voor het geld… succes, want ik denk dat je er morgen al waarschijnlijk uit ligt. Bye Bye Grace.

Beantwoord
Ramona 22 maart 2022 - 21:42

Grace probeert Kristof zwart te maken terwijl ze zelf al die tijd meedeed met de jongens om anderen te nomineren
Ook Salar speelt zij spel, echt niet gegroeid hoor. Hij heeft zijn houding veranderd voor de kijkers, bah! Zo nep. Van mij mag Nouchine winnen
Altijd zichzelf gebleven.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page