Home » De bewoners spelen de allerlaatste jackpot challenge van dit seizoen

De bewoners spelen de allerlaatste jackpot challenge van dit seizoen

Door BigBrotherNederland

Na de fan persconferentie roept Big Brother: Attentie, alle bewoners naar binnen. Hou de gordijnen gesloten, hou de shutters gesloten. De bewoners gaan naar binnen en doen de shutters dicht, daarna wachten ze op wat er komen gaat. Ze horen rare geluiden buiten, een auto en mensen praten. Ze besluiten te lunchen op de bank. Grace moet uiteindelijk naar de woonkamer komen, de rest loopt mee maar dat mag niet van Big Brother. Op de bank speculeren de andere bewoners over wat er misschien allemaal gaat gebeuren. Uiteindelijk roept Big Brother iedereen naar de woonkamer. Bewoners, in de jackpot zit nu 61.546 euro. Dat is een heel mooi bedrag, de winnaar wandelt er zaterdag mee naar huis. Maar nu is het tijd om deze jackpot nog meer te spekken. Dit doen we met de allerlaatste jackpot challenge. Jullie hoeven geen sportkleding aan, belangrijk is vooral dat je heel erg rustig en zen bent. Ook adviseert hij diep in te halen en te zorgen in opperste concentratie te zijn. Jullie krijgen 2 minuten. Het duurt niet lang of er volgt een streamlock. Als er weer beeld is zien we Kristof en Grace bij een stellage staan. Ze moeten een plank in balans houden met een balletje erop. Het balletje moet verschillende rode stippen aanraken, in een bepaald patroon/volgorde. Uiteindelijk als dit patroon gevolgd is komt het rode balletje in het oog van Big Brother terecht. Als dat lukt krijgen ze een beloning. Nouchine en Salar hebben de rol van toeschouwers. Uiteindelijk lukt het Kristof en Grace niet, als de tijd om is moeten ze even naar binnen. Kristof vindt het erg jammer, hem was het bijna drie keer gelukt.

Salar en Nouchine moeten een ander spel doen. Er hangt een patroon van staaldraad en daarin zit een sleuteltje. Het sleuteltje moet uit het figuur bewogen worden. Dit doen de twee met hun mond. Daarna met de sleutel een sloophamer van de ketting halen, een kistje kapot slaan waar een balletje in zit en vervolgens moeten ze de opdracht doen die Kristof en Grace ook gedaan hebben. Het balletje dus via een bepaald patroon in het Big Brother oog manoeuvreren. Salar krijgt na een aantal pogingen het balletje in het midden van het Big Brother oog. Nouchine lukt het helaas niet. Big Brother feliciteert Salar en zegt dat de rest het ook super goed gedaan heeft. En daarmee zit de allerlaatste jackpot challenge van dit seizoen erop. Hoeveel ze verdient hebben is nog niet duidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 4.6]

Ook interessant:

11 Reacties

Lydia lepee 22 maart 2022 - 15:40

Zenuwen spelen soms de baas!
Maar superman Salar kon het weer!

Beantwoord
Lydia lepee 22 maart 2022 - 15:41

Superman Salar kon het weer!Proficiat!

Beantwoord
Alex 22 maart 2022 - 17:26

Dat zal dan niet veel opleveren, kleinste jackpot ooit.

Beantwoord
Sheila 22 maart 2022 - 17:29

Hoe kan ik nog stemmen?

Beantwoord
Han 22 maart 2022 - 20:11

Stemmen doe je hier, Sheila:
https://www.rtlxl.nl/big-brother-voting

Beantwoord
Arie 22 maart 2022 - 21:02

Waar blijven de aflevering van maandag en dinsdagavond komen die niet meer op videoland?

Beantwoord
Alex 23 maart 2022 - 00:47

Kijk op rtlxl.nl.

Beantwoord
Hans S 23 maart 2022 - 08:38 Beantwoord
Ramona 22 maart 2022 - 23:55

Salar van van mij naar huis. Zo druk in het huis. En die stomme dans van hem, pff!

Beantwoord
Bart 23 maart 2022 - 08:15

Wanneer moet er iemand vandaag het Big Brother huis uit?
Is dat vanavond?

Beantwoord
Big Sister 23 maart 2022 - 19:20

Ja, vanavond moet er weer iemand naar huis. Dan komen Geraldine en Peter het huis in om de bewoner die weg moet mee te nemen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page