Home » De rode knop gaat af, Nouchine drukt er als eerste op

De rode knop gaat af, Nouchine drukt er als eerste op

Door BigBrotherNederland

Vanavond moet Nouchine, Grace of Salar het huis verlaten. De bewoners weten alleen niet dat dit vanavond pas is. Ze worden dus gek van de spanning, de tijd gaat erg langzaam. Dan klinkt er ineens het geluid van de rode knop. Nouchine en Grace rennen er als een speer ernaar toe. Nouchine drukt als eerste en Big Brother laat weten dat ze naar de dagboekkamer moet komen. De rest vragen zich af wat er nu weer gaat gebeuren. Kristof denkt dat het niet belangrijk gaat zijn.

Nouchine komt uiteindelijk terug uit de dagboekkamer. We moeten spelletjes spelen om geld te verdienen. Omdat ik heb gedrukt mag ik kiezen wie het spelletje gaat spelen. Iedereen krijgt een spelletje, ik heb ook al een spelletje moeten doen. Ik moest een ballon opblazen en laten ploffen binnen 60 seconden. Het zijn dus spelletjes van 60 seconden en als dat lukt krijg je geld voor de jackpot. We weten niet wat, en hoeveel, pas tijdens de finale. Grace krijgt een doosje om haar heupen en moet twerken/ bewegen om de balletjes eruit te krijgen. Dit lukt haar ruim binnen de 60 seconden. Salar krijgt een dienblad met veel roze balletjes en een paar blauwe balletjes in het midden. Hij moet de roze balletjes van het dienblad af blazen en de blauwe moeten blijven liggen. Hij mag zijn handen niet gebruiken en als er een blauwe bal op de grond komt dan stopt het spel. Helaas valt er een blauw balletje op de grond en is zijn spel niet geslaagd. Ondertussen denken de bewoners dat er een liveshow komt… Als laatste mag Kristof een spel spelen. Kristof krijgt een helm met plank en zwemflippers. Hij moet een tortilla op de helm gooien zonder zijn handen te gebruiken. Het lukt Kristof na twee keer, binnen 45 seconden. Big Brother zegt daarna dat ze vier spellen gespeeld hebben en er drie behaald hebben binnen de tijd. Hoeveel geld jullie precies hebben verdient komen jullie tijdens de finale achter. Daarna is het tijd voor een batterijwissel.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Ook interessant:

8 Reacties

Lydia lepee 23 maart 2022 - 15:42

Echt grappig!

Beantwoord
bonnie 23 maart 2022 - 15:42

Kom op Grace je bent een TOP vrouw .

Beantwoord
Lydia lepee 23 maart 2022 - 15:47

Zo spannend!

Beantwoord
Sandra 23 maart 2022 - 16:43

Ik blijf zeggen dat Kristof niet terecht in de finale staat

Beantwoord
Katrien 24 maart 2022 - 08:31

Echt, hè?
In ieder geval niet zonder dat wij de kans hadden gehad er enige invloed op te hebben.
Sowieso had die sleutel ook toegang tot de finaleWEEK kunnen geven ipv de finale; dan was ie er woensdag uitgegaan…

Beantwoord
Leen 23 maart 2022 - 17:08

Ach Supermaan Salar faalde nu.

Beantwoord
Alex 23 maart 2022 - 17:26

Een tortilla gooien zonder handen?

Beantwoord
Aggie2 26 maart 2022 - 01:09

Dit was een miniatuurversie van “Minute to win it” van Gordon dat vroeger op RTL 4 werd uitgezonden en waarbij kandidaten eveneens kleine spelletjes binnen een minuut moesten halen om op deze manier geld te verdienen. Top dat dit drie van jullie dan ook in Big Brother is gelukt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page