Vanavond is pas duidelijk welke bewoner het Big Brother huis moet verlaten

Vanavond is pas duidelijk welke bewoner het Big Brother huis moet verlaten

Grace, Nouchine en Salar hebben te horen gekregen dat één van hun vandaag het Big Brother huis nog moet verlaten. Ze kunnen het niet geloven, zijn verbaasd en natuurlijk gespannen. De spullen worden bij elkaar verzameld, de koffers ingepakt, gedoucht en omgekleed. Kristof ruimt ondertussen op en gaat sporten terwijl zijn medebewoners bezig zijn met inpakken. Grace, Nouchine en Salar worden nog naar de dagboekkamer geroepen, voor één van hen is dat voor de laatste keer. Volgens Salar is het het eind gesprek / interview. De bewoners gaan uiteindelijk lunchen en daarna trekken ze een flesje wijn open. Ze toasten op hun mooiste avontuur, Big Brother. Ze wachten in spanning af tot duidelijk is wie er moet gaan. Maar dat kan nog wel even duren. Inmiddels is namelijk duidelijk wanneer Nouchine, Grace of Salar het huis moeten verlaten. Op de officiële social media kanalen staat dat vanaf 21:30 via de livestream  duidelijk wordt wie de finalisten zijn. Uiteraard komen we daar natuurlijk op terug, hou deze site dus in de gaten zodat je niets hoeft te missen!

Stemmen kan nog altijd:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 3.9]
Er zijn 56 reacties op dit artikel
   • Patrice at 19:22

    Ik gun het Grace of Salar, alleen jammer dat Grace al denkt dat ze gewonnen heeft, als Christof het maar niet word, die had er allang uitgelegen als hij de sleutel niet hadben Nouchine irriteert me met haar neplach 😉

 1. Tinne at 13:31

  ?? fan Salar the King moet winnen
  Altijd positief ,leuk en grappig geweest ,leuk om naar te kijken
  Zal hem nog missen se ??

  • San at 21:51

   Grace is zo mooi en puur en bij haarzelf gebleven.
   Om Salar kan ik wel lachen, maar ondanks zijn leeftijd kan hij niet van moederstepel afkomen en is zo niet zelfstandig. En dat op zijn leeftijd.
   Dus voor mij Grace, Salar, Kristof.

 2. Petra at 14:13

  Als 1e graag Grace deruit, daarna in de finale Kristof als 1e, zodat Nouchar overblijft, deze 2 hebben door hun humor de show gedragen, anders was het maar ’n saaie boel geweest ?

 3. Danny at 14:18

  Van mij mag Grace vanavond naar huis. Salar en Nouchine mogen samen in de finale en dan Salar winnen. Die twee hebben de leukste televisie gemaakt en daar ging het toch om Big Brother?

 4. Jeroen at 14:31

  Het zal hoe dan ook een Belg worden op basis van vorig seizoen. Waarschijnlijk ook een man. Hoop het niet maar toch….

 5. Sylvia Verbaandert at 14:39

  Normaal maakte het mij nooit zoveel uit wie er won..maar nu ga ik voor het eerst hier reageren omdat er eentje het gewoon oprecht moet winnen…en dat is Salar!…hij is echt oprecht, leuk, grappig en lief…dus hopelijk gaat het er eens eerlijk aan toe bij big brother.

 6. Chris at 16:30

  Vanavond Grace eruit. Salar mag van mij ook winnen. Hij heeft het meest voor een leuke en gezellig sfeer in het huis gezorgd. Altijd optimistisch, en houdt altijd rekening met andere en staat voor iedereen klaar.

 7. Dogfan1 at 18:41

  Ik hoop Salar er uit vanavond ,Die is de laatste dagen zo irritant arrogant ,en als een jaloers verwend klein kind zich aan het gedragen eten is te weinig of niet gaar of hij lust het niet en zit dan met een vies gezicht naar de andere te kijken , en de hele dag die spiegel vreselijk wordt er nu echt misselijk van , hij denkt dat hij al gewonnen heeft

 8. Katrien at 21:39

  Intussen is er dus iemand naar huis, want ik kon weer stemmen en opeens voor de winnaar!
  Ik vind Grace èn Salar de leukste en ik heb voor Grace gestemd ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *