Grace, Nouchine en Salar krijgen te horen dat één van hun weg moet

Grace, Nouchine en Salar krijgen te horen dat één van hun weg moet

Afgelopen avond lagen de bewoners er op tijd in, Grace en Nouchine zaten wel wat langer in de woonkamer, de twee hadden honger en besloten nog een geroosterd broodje te eten. Inmiddels is de laatste woensdag van dit Big Brother seizoen is aangebroken. En vandaag wordt het een spannende dag zoals in de liveshow aangegeven werd. Vandaag moet er namelijk één bewoner nog het huis verlaten. Geraldine en Peter gaven dit aan tijdens de liveshow en zij zullen de bewoner die weg moet opvangen in de gameroom. De bewoners weten verder nog van niets. Vandaag hebben ze redelijk lang uitgeslapen en Kristof heeft een ontbijtje in de tuin klaargemaakt. In het zonnetje nuttigen ze hun ontbijt en er word gezellig gekletst. Zo hebben ze het over de Big Brother finale die aanstaande zaterdag plaatsvind.

Big Brother spreekt hun dan aan: bewoners, goedemorgen! Salar, Nouchine en Grace er breekt voor jullie een groot en belangrijk moment aan. Kristof jij blijft hier in de tuin. Salar Nouchine en Grace jullie komen naar de gameroom. Het drietal ziet hun koffers staan en ze gaan naar binnen. Al snel zijn ze weer terug met koffers. Wat spannend zegt Nouchine en Salar voegt eraan toe dat één iemand vanavond al thuis slaapt. Ah nee reageert Kristof en knuffelt Salar. We moeten pakken vandaag zegt Nouchine en Salar vindt het wel zwaar. Nouchine en Grace worden een beetje emotioneel. Het is misschien gewoon gedaan voegt Nouchine er met een lachje aan toe. Het drietal gaat aan de slag met inpakken, ze verwachten vrij snel een uitslag…

Update: Vanavond wordt pas duidelijk welke bewoner vertrekt en wie de finalisten zijn

Beoordeel dit bericht:
[Total: 59 Average: 4.6]
Er zijn 32 reacties op dit artikel
  • Han at 11:40

   Natuurlijk kunnen we niet live kijken. Daar gooien ze weer een streamlock op zoals altijd als er ook maar iets gebeurt in het huis. Vanavond op de streams zien we pas wie er mist.

  • Pedro .P at 09:48

   Salar moet de winnaar worden van Big Brother.
   Dus Grace of Nouch gaat er vanavond uit.

   Daarna denk ik dat Kristof ook nomineerbaar is.

   Mijn hoop.zou zijn
   KING SALAR WINNAAR
   Nouchine 2e plaats.
   Kristof 3e plaats
   Grace helaas laatste plaats.

   • Marjory at 22:14

    inmiddels is op de livestreams te zien dat Nouchine eruit is. Ik hoop van harte dat Salar wint en zeker niet Grace. Heel jammer dat Grace en Tobias zo over Kristof denken. Ik ben een vaste kijker/streamer en heb nooit het idee gehad dat hij hun vriendschap misbruikt heeft. Ik denk juist dat die gedachte voortkomt uit jaloezie omdat Kristof heel veel geluk heeft gehad elke keer. Hij wist ook dat zijn positie in het huis niet goed zat, dan ga je uiteraard ook risico’s nemen. Dat deed ie met de sleutel wat hem ook weer een extreem geluk opleverde. En om daar dan boos over te worden…Tobias, Grace. Come on! Jullie hadden exact hetzelfde gedaan. Dus niet heilig lopen doen. Ik hoop dat ze zich gaan schamen en verontschuldigen als ze het allemaal terugkijken. Tobias ging altijd voor de pot spekken omdat hij er echt vanuit ging het spel te gaan winnen. Hij deed alsof hij niet bezig was met het spel maar…intussen. Salar is zo’n persoon die de negativiteit ombuigt naar iets positiefs. Altijd lachen, grappig en die eeuwige twinkeling in zijn ogen. Ook aan alles meedoen of het nou een typisch vrouwending is maakt hem niet uit. Hij is voor mij een terechte winnaar. Ik heb een allergie als het gaat om weer zo’n typisch verhaal ‘ik kom uit een arm land en bla bla bla’. Dus ajb geen emo stemmen. Een Salar , een Kristof hebben het geld net zo hard nodig. Dus stem wijs. Stem Salar!

 1. Petra at 09:43

  Wat ik tijdens de liveshow afgelopen zaterdag begreep is het ergens vanmiddag. Geraldine gaat dan naar de gameroom om 1 op te halen

 2. Alex at 10:48

  Heb net ergens gelezen dat het om 21.30 na de uitzending op tv via de live streams te volgen is wie er vanavond naar huis moet en dat via de gameroom zal gaan

 3. Cisca at 11:54

  Laat die ergste gillende keukenmeid er maar uit gaan, en dan bedoel ik natuurlijk Nouchine. Ze gillen nu alle vier wel maar Nouchine is de ergste vind ik. Zouden ze dat in het “normale “leven ook doen ???

 4. Floris at 13:04

  Grace aka gross grace gaat waarschijnlijk het huis verlaten. Salar ligt goed bij de buitenwereld dus die redt het wel, evenals Nouchine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *