Home » De finalisten worden wakker op de finaledag van Big Brother

De finalisten worden wakker op de finaledag van Big Brother

Door BigBrotherNederland

De finalisten zijn afgelopen avond vroeg naar bed gegaan. Inmiddels is de allerlaatste dag aangebroken voor Kristof, Salar en Grace. Het drietal werd vandaag gewerkt met muziek, de Big Brother theme song werd afgespeeld. Dan is het tijd voor het allerlaatste ontbijt, Grace duikt in de douche. Kristof en Salar praten buiten over wat er allemaal gaat gebeuren. Het zal weer raar worden in de normale wereld. De mannen doen een potje pingpong en speculeren nog even verder. Er is dit keer geen podium buiten gebouwd, volgens de mannen moet het dan in een studio gebeuren. Grace is alvast bezig met make-up aanbrengen voor vanavond, ook bid ze op bed nog even. Daarna zien we het drietal buiten liggen in de zon wachtend op wat komen gaat… Na de lunch volgt een streamlock en als er weer beeld is zijn de finalisten bezig met omkleden. Ze passen de finale outfits aan die ze gisteren in de mini mall gekozen hebben en waar wat veranderingen aan zijn gebracht. Verder gebeurd er momenteel niet extreem veel… In de tussentijd kun je hier de hoogtepunten van Kristof, Salar en Grace terugkijken en uiteraard stemmen, wie zie jij als finalist?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Cisca 26 maart 2022 - 12:45

Ze hebben het allemaal op hun eigen manier gespeeld. Nu afwachten wie het gaat “winnen “.

Beantwoord
Dutchie 26 maart 2022 - 12:48

Nummer 1 = SALAR.
Salar president van Big Brother 2022

Beantwoord
Bonnie 26 maart 2022 - 13:08

Ik hoop en bid vor Grace

Beantwoord
Lydia lepee 26 maart 2022 - 13:21

Ik hoop dat Salar wint natuurlijk.
Straks weten we het!

Beantwoord
Chelleke 29 maart 2022 - 08:14

Mag ik vragen van welk merk het prachtige roze pak van Grace van is. Zou het heel graag willen kopen. Heb een special feest waar ik het voor zou willen hebben.

Beantwoord
Marjo 26 maart 2022 - 14:39

Mooie filmpjes van Salar en Kristof. Die van Grace heb ik niet bekeken dit is niet mijn favoriet. Ik hoop dat BB het eerlijk houdt vanavond met de stemmingen .

Beantwoord
Mim 26 maart 2022 - 18:18

proficiat alle drie…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page