SBS6 lanceert de opvolger van Big Brother en Utopia

SBS6 lanceert de opvolger van Big Brother en Utopia

Big Brother is helaas alweer even voorbij, Salar is de winnaar van Big Brother 2022 en het huis is inmiddels verlaten. Een aantal bewoners zijn overigens nog terug geweest naar het Big Brother huis. Ze vonden het fijn om er weer even te zijn. Het huis staat er nog, dus of het dit najaar nog een keer start blijft nog even spannend. SBS6 heeft een nieuw realityprogramma gelanceerd. Een programma dat veel op Big Brother en Utopia lijkt. Het nieuwe programma heet “Het Jaar Van Je Leven”. Dit najaar is het te zien op SBS6.

In Het Jaar Van Je Leven doen 40 deelnemers mee in de strijd om de uiteindelijke jackpot van maar liefst €1.000.000 euro! De deelnemers zijn één jaar lang afgesloten van de wereld. En leven in een loods waar enkel basisvoorzieningen beschikbaar zijn. De deelnemers krijgen te maken met opdrachten om op die manier geld te verdienen. Ook mogen ze geld uit de jackpot van één miljoen gebruiken, maar dat heeft wel een gevolg: de uiteindelijke winnaar gaat met minder geld naar huis. Door opdrachten en eliminaties vallen er deelnemers af. Meer details over het programma worden later bekendgemaakt. Via EenJaarVanJeLevenNederland.nl kun je alle ontwikkelingen volgen.

Klaar om het het avontuur aan te gaan? Aanmelden voor Een Jaar Van Je Leven kan vanaf nu!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.8]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 14:00

  Neem dan maar ijzer sterke kandidaten …dat ze niet na 2 weken zitten te bleiten voor hun familie en vriendjes
  Wens het programma heel veel succes 🙈🤣🤣

 2. Roberto at 14:32

  Een Utopia 2.0 lijkt me een beter idee. In het begin lekker in tentjes leven. Back2Basic. Mensen zoals Salar die haken dan gelijk in de eerste week al af. AUB geen sierkanaries in het BB huis!

 3. Cynthia at 21:47

  Dat nieuwe programma klinkt nog niet echt zo aantrekkelijk dat ik een jaar van mijn leven daar aan zou willen opofferen, voor een kleine kans op een miljoen. En dan een jaar in een grote loods doorbrengen??? Lijkt me ook nog een erg ongezond. Ik pas.

 4. Helma at 11:47

  Utoia vonden wij geen bal aan!!! Big brother daarintegen wel….maar hou de cast met gewone mensen en geen tiktokkers of zo…..salar was echt geweldig terechte winnaar dit jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *