Home » Bekijk nu de nieuwe Big Brother bewoners in een video

Bekijk nu de nieuwe Big Brother bewoners in een video

Door BigBrotherNederland

De deelnemers van het derde seizoen van Big Brother zijn bekend! Het gaat om vooralsnog 11 bewoners die vanaf maandag 9 januari te zien zijn. Uiteraard komen er waarschijnlijk nog meerdere Big Brother bewoners bij. Zo zou Jolien ook haar intrede doen. Echter had dit vandaag nog niet naar buiten gebracht mogen worden. Vandaar dat zij dus ook nog niet in ons bericht vermeld is. Het is afwachten wanneer zij het Big Brother huis in mag. Na de start uitzending van Big Brother zijn de livestreams te bekijken. Dit kan via Videoland en voor de Belgische kijkers via GoPlay en Telenet247. Voor de Nederlandse kijkers is Big Brother van maandag tot en met vrijdag om 20:30 uur op tv te zien op RTL5. De Belgische kijkers kunnen Big Brother maandag tot en met vrijdag bekijken op Play4. De uitzendtijd is wel veel later, namelijk 22:00 uur.  Elke zaterdag is er een liveshow op tv zoals we gewend zijn. De liveshow is vanaf 20:30 uur te zien op RTL5 (NL) en Play 4 (BE). Wil je de bewoners van het nieuwe seizoen al op beeld zien? Dat kan via onderstaande video, zo heb je al een beetje een indruk!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2023 (@bigbrothernlbe)

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Ook interessant:

2 Reacties

Yvonne kerssens 6 januari 2023 - 16:21

Ik ben echt benieuwd hoe big Brother is maar nu is het nog maar vrijdag !!

Beantwoord
yvonne kerssens 6 januari 2023 - 20:19

een leuk filmpje van de bewooners ben erg benieud hoe het is als ze in het huis zitten ! ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page