Home » Geraldine en Tatyana geven een rondleiding in het Big Brother huis

Geraldine en Tatyana geven een rondleiding in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Vanavond start dan eindelijk Big Brother! We weten al welke 11 bewoners het huis ingaan en dat het Big Brother huis een flinke metamorfose gehad heeft. Zo is het huis voorzien van zeer felle, vrolijke kleuren. Verder is het bad uit de badkamer verdwenen en is “the wall” een nieuwe toevoeging in het huis. Hier kunnen de bewoners verschillende dingen aanschaffen met behulp van Big Brother Coins. Maar de bewoners krijgen die niet zomaar, die moeten ze verdienen. Ook het presentatie duo is verandert, Geraldine presenteert Big Brother dit keer met de Belgische Tatyana Beloy. Peter is gestopt omdat hij een andere presentatieklus moet doen. Over de twee vrouwelijke presentatrices gesproken, ze zijn net als een aantal oud bewoners ook al in het huis geweest en geven alvast een korte rondleiding. Benieuwd naar de beelden? Hieronder kun je ze bekijken!

Foto: Wesley de Wit

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2023 (@bigbrothernlbe)

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Yvonne kerssens 9 januari 2023 - 13:49

Ben echt benieuwd vannavond !!

Beantwoord
Ingrid 9 januari 2023 - 17:02

Ziet er heel gezellig uit ! Vrolijke kleuren. Hoop ook op gezellige mensen zowel in het huis en ook de reacties van de mensen erbuiten .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page