Home » Vanavond start Big Brother 2023! Oud bewoners nemen een kijkje in het huis

Vanavond start Big Brother 2023! Oud bewoners nemen een kijkje in het huis

Door BigBrotherNederland

Vandaag gaat dan eindelijk het derde seizoen van Big Brother van start! Om 20:30 op RTL 5 (NL) is de kick-off aflevering van Big Brother te zien. Voor Belgische kijkers is het realityprogramma om 22:00 uur te zien op Play 4 of 20:30 op GoPlay. Vanavond doen de elf bewoners waar we eerder over schreven hun intrede in het Big Brother huis. Dit jaar zijn er verschillende dingen verandert, zo heeft het huis wederom een metamorfose gehad, kunnen de deelnemers Big Brother Coins verdienen voor luxe goederen en is er een ondoordringbare kluis met 100.000 euro die de bewoners tijdens het spel kunnen beïnvloeden. De bewoners moeten ook nog eens strijden voor de power of nomination. Kortom het beloofd een spannend seizoen te worden!

Gisteren mochten enkele oud bewoners in het vernieuwde Big Brother huis rondkijken. Salar de winnaar van Big Brother 2022, Grace, Nawel, Kitty en Nouchine hadden de eer om even rond te kijken. Zij zijn erg enthousiast over het nieuwe seizoen. Zo laat Grace weten dat het mooi is geworden en zeer leuke challenges, Salar knuffelt zijn spiegel nog een keer en Nawel had graag terug willen keren. Het is nu aftellen tot vanavond. Uiteraard doen we uitgebreid verslag over alles wat er in Big Brother gebeurt. Vergeet ons dus niet te volgen op Facebook en Twitter zodat je op de hoogte blijft! Tot vanavond!

Foto: Wesley de Wit 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Marco hovenier 9 januari 2023 - 10:27

Hallo met Marco ik vind weer leuk dat vanavond weer big brother weer is maar ik vind jamer dat Peter niet doet gr Marco

Beantwoord
Ruud Hendriks 9 januari 2023 - 11:01

Was Jill niet bij de rondleiding aanwezig?

Beantwoord
Paoli 9 januari 2023 - 12:39

Big Brother 1 was veel leuker dan Big Brother 2. Hopelijk is Big Brother 3 meer spannender en leuker dan B B 1 en BB 2

Beantwoord
Alex 9 januari 2023 - 14:09

Krijgen we dit nog op de tv of was het alleen op de stream?

Beantwoord
Leeke 12 januari 2023 - 18:32

Wanneer kunnen we stemmen?

Beantwoord
Joker 19 januari 2023 - 15:30

Waar staat het BB huis in 2023?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page