De bewoners doen heel de dag een time game, heeft Danny gewonnen?

De bewoners doen heel de dag een time game, heeft Danny gewonnen?

De bewoners zijn heel de dag bezig geweest met de time game. De beloning is toegang tot de secret room. Een voor een moeten de bewoners via de gameroom naar buiten om daar een parcours in een doolhof te doen. Door dit doolhof moeten ze kruipend heen, op zoek naar letters. Ook kan er een som opgelost worden voor een snellere route. De vijf letters die de bewoners moeten vinden vormen een woord. Ondertussen wordt er gekookt en wat gekletst. Ali, Bart en Danny besluiten even lekker in de hottub te zitten. Uit gesprekken wordt duidelijk dat de wc’s verstopt zijn. Dus toiletteren wordt een beetje lastig, het water komt steeds omhoog. Rond 19:15 uur heeft de laatste bewoner de time game gedaan. Michelangelo denkt dat hij er ongeveer 7 minuten over gedaan heeft. Volgens de rest van de groep is Danny dan het snelste geweest en heeft hij gewonnen. Maar Big Brother heeft nog geen uitslag gedeeld. De groep gaat daarna lekker eten. Na het eten besluiten de bewoners om een challenge te doen met rode pepers. Jason moet als eerste een rode peper eten, hij krijgt hem verrassend genoeg goed weg. De volgende is Ali, hij heeft het er moeilijk mee. Dat is de heetste peper die ik ooit heb gegeten zegt Ali. Hij spoelt zijn mond meerder malen maar zijn mond blijft heet. Het is nu wachten tot Big Brother zich meld, als hij dat vanavond nog doet… Wordt vast en zeker vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]
Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *