Home » Danny wint de eerste time game en mag binnenkort als allereerst de secret room in

Danny wint de eerste time game en mag binnenkort als allereerst de secret room in

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond riep Big Brother dat de bewoner naar de woonkamer moeten komen. Als iedereen zit neemt hij het woord. Beste bewoners, jullie speelden vandaag allemaal jullie eerste time game. Sommigen van jullie stranden op het vinden van de uitgang, anderen op het vinden van het woord. Anderen weer op de tijd. Maar jullie inzet was groots! Ook indrukwekkend groots was de hoeveelheid gevloek en gescheld. Sommigen van jullie waren snel een enkeling was razendsnel. Maar er kan er maar één de allersnelste zijn! En nu zal ik jullie laten zien wie de winnaar is van de eerste time game. Daarna wordt er een filmpje gestart op het scherm. Het wordt duidelijk dat Danny de winnaar is, zoals we eerder al beschreven. Danny proficiat zegt Big Brother. Jij bent de winnaar  van de eerste time game. Dat betekent dat jij binnenkort de eerste bent die mijn secret room in mag. Om daar een deel van mijn grote puzzel op te lossen. De groep klapt en Lindsey vraagt naar een compilatie van de opdracht. Gun ons een compilatie. Dit was het zegt Big Brother, als ik een compilatie zou moeten laten zien, moet ik alles cencureren. Dat kan niet. De groep lacht en Danny krijgt felicitaties van zijn medebewoners.

Daarna is het tijd voor de afwas en Danny steekt de openhaard gezellig aan. Jason vertelt later aan Judy een beetje over zijn opdracht in de lock room. Volgens hem waren er zeker 5000 sleutels. En hoe hij zijn opdracht heeft aangepakt. Hij vond de opdracht echt gekkenwerk. En in de gameroom heeft hij zeker 4 uur moeten staan. Daar heeft hij waarschijnlijk Judy genomineerd. Verder maken de bewoners zich vroeg klaar om naar bed te gaan. Danny en Chelsea speculeren ondertussen over het balletje wat Jason gevonden zou hebben. Er wordt op de slaapkamer nog enige tijd gekletst, dan is het tijd voor een batterij wissel waar de bewoners erachter komen waar de voorraadkast flink gevuld is. Rob merkt op dat ze voor voedsel niet echt hoeven te strijden. Maar wie weet gaat dat nog veranderen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Anna+maria 11 januari 2023 - 08:18

Wow geweldig dat bb weer is begonnen.wat an leuke gasten zitten er allemaal in
Kyk al vh 3e zeizoen .en wat an pittige opdrachten krygen ze. Ja je moet ok wat doen voor die dikke pot gld als eind resultaat.maar de persoon mh knapste denkwerk in zyn koppie zal winnen

Beantwoord
Alex 11 januari 2023 - 10:15

Het verhaal maakt niet duidelijk wat ze moesten doen.

Beantwoord
femke 11 januari 2023 - 17:20

danny is leuk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page