Home » De bewoners plakken kasten onder met tape, Big Brother is daar niet blij mee

De bewoners plakken kasten onder met tape, Big Brother is daar niet blij mee

Door BigBrotherNederland

Nadat Danny uit de secret room kwam toen hij een opdracht gedaan had gaat het er vrij rustig aan toe in het Big Brother huis. Charlotte en Chelsea hebben samen bedacht om hun kasten te versieren met tape. Zoals we in het vorige seizoen ook gezien hebben. De tape wordt eigenlijk gebruikt om merknamen af te plakken. De dames gaan aan de slag, Charlotte plakt de tekst  “Here lies the clothes of queen ChaCha”. Ze had wel een foutje gemaakt, er stond qeeun en niemand in het huis zag deze fout. Chelsea plakt de tekst “I Love Big Brother”. Danny, Chayron en Michelangelo komen even kijken wat de dames aan het doen zijn. Na anderhalf uur plakken wordt Chelsea door Big Brother naar de dagboekkamer geroepen. Wanneer ze terugkomt vertelt ze dat alle tape er weer af moet. Alle tape moet worden ingeleverd in de voorraadkamer… De dames zijn leuk bezig geweest maar het uiteindelijke resultaat is dan weer minder.  Charlotte is er ook niet blij mee, ze had het liever gehoord toen ze ermee begonnen het niet mocht.

Verder wordt er nog gespeculeerd over de komst van nieuwe bewoners. Zo hebben Bart en Jason het over de komst van nieuwelingen. De mannen denken dat er twee bij gaan komen. Verder wordt is er een ping pong tafel geknutseld om de tijd een beetje door te komen. En moeten de bewoners één voor één naar de  dagboekkamer komen. Daar ondervraagt Big Brother zijn bewoners over het spel. Deze fragmenten zien we dan in de tv uitzendingen. Inmiddels zijn de bewoners begonnen aan het avondeten. Er staat brocoli soep en pasta Carbonara. Wat gaat de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 11 januari 2023 - 17:48

Zolang ze de camera’s niet afplakken vind ik het wel best.

Beantwoord
Lydia lepee 11 januari 2023 - 17:59

Er wordt goei eten klaargemaakt!
Bravo!

Beantwoord
Lydia lepee 11 januari 2023 - 18:26

Dat plakken was te kinderachtig hoor!
BigBrother heeft gelijk.

Beantwoord
yvonne kerssens 11 januari 2023 - 20:26

wat willen ze bereiken om tape te plakken op de kasten ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page