De genomineerden Jason, Judy en Rob ontvangen hun koffers

De genomineerden Jason, Judy en Rob ontvangen hun koffers

Vandaag hebben de bewoners geen spel gespeeld en is het een vrij rustige dag. Zoals elk jaar krijgen de genomineerden van deze week Jason, Judy en Rob hun koffers. Een van hen moet morgen immers het Big Brother huis alweer verlaten. Dus dat wordt inpakken. Je kunt nog altijd stemmen wie jij in het huis wil houden. De riolering problemen waar we over schreven lijkt inmiddels weer opgelost. Verder gaan de mannen met zijn allen in de hottub en de vrouwelijke bewoners kijken toe terwijl ze wat huishoudelijke taken doen. Verder worden de bedden verschoon en dan valt op dat er nog 3 legen bedden zijn. Er is dus nog plek genoeg in het huis. Verder verloopt de avond tot nu toe ook erg rustig. De bewoners zitten wat op de banken te kletsen. En daarna is het tijd om aan het avondeten te beginnen. Vanavond staat aardappelgratin, appelmoes en groente uit de oven op het menu. Momenteel zitten de bewoners ook weer op de bank en doen een spelletje. Wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]
Er zijn 7 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *