Home » Nog steeds rioleringsproblemen in het Big Brother huis en Chayron maakt het niets uit hoe de groep over hem denkt

Nog steeds rioleringsproblemen in het Big Brother huis en Chayron maakt het niets uit hoe de groep over hem denkt

Door BigBrotherNederland

Op deze nieuwe dag zien we Jason druk in de keuken bezig zijn voor het ontbijt. Dit is een verandering want de afgelopen dagen deed hij dit stukke minder. Wellicht heeft het te maken met het feit dat hij genomineerd is en er alles aan wil doen om naar huis gestuurd te worden? Verder zijn er problemen in het Big Brother huis. Eerder melden we al rioleringsproblemen en die zijn nog altijd niet. Er is weer een verstopping en dit keer komt het water omhoog uit de douche en dit loopt niet meer weg. Door enkele bewoners wordt gemeld dat er “kaka” uit de douche komt. Als Danny uit de dagboekkamer terug komt deelt hij mee dat er aan de riolering gewerkt wordt. En ze een seintje krijgen als het opgelost is.

Verder hebben Chayron en Chelsea een gesprekje in de slaapkamer. Het gaat over de nominaties van deze week. Chayron had de power of nomination en had dus de taak zijn medebewoners te nomineren. Chayron zegt tegen Chelsea dat het hem niets uitmaakt hoe de rest over hem denkt. Chelsea zegt op haar beurt dat ze daar wel iets gevoeliger voor zou zijn.  Sorry dat ik af en toe wat afstandelijk overkom voegt ze eraan toe. We hebben nog niet zo’n hele goede klik maar dit is allemaal heel nieuw voor mij deze ervaring. terwijl ik jou juist een toffe verademing vind benadrukt ze.. Ook doen de deelnemers nog aan yoga in de woonkamer, Rob doet niet mee en loopt buiten wat rondjes. Kortom het is tot nu toe een rustige dag in Big Brother. Stilte voor de storm? Wie weet gaat er vanavond nog wat gebeuren? Morgen beloofd een drukkere dag te worden, dan wordt bekend welke genomineerde bewoner het huis alweer moet verlaten. Stemmen kan overigens nog steeds!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.5]

Ook interessant:

4 Reacties

Yvonne kerssens 13 januari 2023 - 15:40

Dat is niet fijn stinkt het ook heel erg ?

Beantwoord
Lydia lepee 13 januari 2023 - 16:08

Jason heeft hard gewerkt met de sleutels!
Dat moet gewaardeerd worden door de groep!

Beantwoord
Alex 13 januari 2023 - 17:00

Wil Jason naar huis? Ik had niet die indruk.

Beantwoord
Arie 14 januari 2023 - 12:44

Jason moet blijven hij is een smaakmaker in het programma

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page