Home » Met dit spel heeft Chayron de power of nomination gewonnen

Met dit spel heeft Chayron de power of nomination gewonnen

Door BigBrotherNederland

Chayron heeft de power of noimination gewonnen tijdens een spel. Uiteindelijk heeft hij Rob en Jasion genomineerd. Judy was al genomineerd door een eerdere opdracht. Je kunt nog altijd je stem uitbrengen op welke genomineerde jij in het huis wil houden. Afgelopen avond was in de Big Brother tv uitzending te zien hoe en met welk spel, Chayron de power of nomination gewonnen heeft.

Op de vierde dag riep Big Brother de groep naar de woonkamer. Daar vertelt hij dat ze moeten strijden voor de power of nomination. Judy is genomineerd, Ali en Bart hadden een vrijstelling dus zij mogen niet mee spelen aan het spel. De rest moest zich klaarmaken om voor het spel. Daarna moeten de bewoners naar de gameroom. Waar buiten en binnen een spel gespeeld moest worden. Big Brother neemt het woord, vandaag spelen jullie voor de power of nomination. Buiten hangt een power of nomination token aan verschillende draden. Jullie hebben allemaal jullie eigen kleur draden. Het doel van het spel is om de draden van je medebewoners door te knippen. Wanneer al je eigen draden zijn doorgeknipt, lig je uit het spel en moet je de gameroom verlaten. Als de power of nomination token alleen nog aan jouw draden hangt heb je gewonnen. Voor jullie staat een balk en jullie hebben ook allemaal plankjes. Jullie moeten de plankjes dwars op de balk balanceren. Dat mag van groot naar klein. Het mag ook van klein naar groot. Maar het mag niet door elkaar. Als je balkjes liggen, rol je er een bal overheen. Als je bal in het netje zit moet je een draad doorknippen van een medebewoner. Iedereen begint met drie draden. Behalve Michelangelo en Charlotte. Jullie hebben eerder een voordeel voor de power of nomination gewonnen. Dus jullie starten met vier draden. Rob, jij hebt helaas een nadeel voor de power of nomination ontvangen. Dus jij start met twee draden. Veel succes.

De bewoners gaan aan de slag met het leggen van plankjes op de balk. Rob weet als eerste het balletje over de plankjes te rollen en mag een draad losknippen. Chayron volgt al snel en knipt een touwtje van Rob door. Al snel volgen er meer bewoners die draden doorknippen. Jason ligt er als eerste uit en moet de gameroom verlaten. Hij baalt enorm. Als tweede ligt Rob eruit. Gevolgd door Lindsey, Michelangelo, Charlotte en Chelsea. Danny en Chayron zijn nog over. Chayron rolt als eerste zijn balletje over de latjes in het netje en knipt het draadje van Danny door. Danny geeft Chayron een knuffel en Big Brother zegt dat hij gewonnen heeft.

Later wordt Chayron naar de dagboekkamer geroepen waar een power of nomination pin klaarligt. Deze heb je verdient en deze dien je nu te dragen zegt hij. Tot er wordt genomineerd. Dat betekent ook dat je rustig kunt gaan nadenken over wie genomineerd dient te worden door jou. Je speelde het spel goed en trefzeker. Uiteindelijk ging het tussen jou en Danny. Chayron vond het een eer om met hem te strijden. Dan mag je nu terug het huis in, dank je wel Chayron!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Yvonne kerssens 13 januari 2023 - 08:58

Niemand moet e uit !!

Beantwoord
Yvonne kerssens 13 januari 2023 - 08:59

Het is niet leuk als jason er al uit moet !!

Beantwoord
Alex 13 januari 2023 - 11:48

Het lijkt me logischer om die portretten onder het token te hangen. Dan lig je op de grond als je af bent.

Beantwoord
Jacqueline vanderZee 14 januari 2023 - 14:41

Ze hadden effe moeten wachten met het eruit stemmen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page