Home » Chelsea haalt haar opdracht in de secret room niet en Rob is bij de dokter geweest

Chelsea haalt haar opdracht in de secret room niet en Rob is bij de dokter geweest

Door BigBrotherNederland

Chelsea is deze morgen naar de secret room geweest, ze heeft de time game van deze week gewonnen en daarom mag zij in de secret room een spel doen. Vanmorgen heeft ze een keuze moeten maken uit symbolen. Hetzelfde als wat bij Danny gebeurde. Chelsea twijfelt tussen de spiegel en de muzieknoot. Maar uiteindelijk gaat ze voor de muzieknoot. Daarna mag ze het huis weer in en wordt later vandaag door Big Brother geroepen om het spel te spelen. En dat moment is zojuist geweest!

Het spel werd lang uitgesteld maar uiteindelijk wordt Chelsea door Big Brother naar de secret room geroepen. Ze zit voor een keyboard. Big Brother zegt dat ze haar keuze gemaakt heeft en voor de muzieknoot gekozen heeft. Nu is het moment van de waarheid. Je bent de tweede bewoner die gaat strijden voor een plek in mijn secret room klassement. De winnaar van dit klassement mag als eerste het secret room finale spel spelen en win je het finalespel dan staat daar een grote beloning tegenover. Maar voor het finalespel gespeeld kan worden moeten eerst alle puzzels opgelost worden. Je krijgt zo meteen 15 minuten de tijd om de door jou gekozen puzzel op te lossen. Als je dat lukt dan verdien je daar 1 punt mee voor het klassement. Hoe sneller je de puzzel oplost hoe beter. Want voor elke minuut die je overhoud verdien je 1 big brother coin. Als je de puzzel niet oplost dan kunnen jij of je medebewoners de volgende keer opnieuw spelen. Onopgeloste puzzels veranderen niet.Je kunt hulp inschakelen, die komt van de online kijker. Die komt met een prijs, je krijgt een hint als je op de knop drukt en kost je 1 minuut van je tijd. Achter je staan 2 kasten, hier staan 10 voorwerpen, ieder voorwerp kan helpen bij het oplossen van de puzzel.

En dan nu de uitleg van de puzzel die jij gaat spelen. Het doel van dit spel is om de juiste melodie te spelen. Als je dat lukt dan heb je de puzzel opgelost. Je ziet drie instrumenten, drums, piano en een xylofoon. Hiermee moet je een nummer spelen. Ieder instrument heeft zijn eigen notenbalk, aan jou eerst de taak welke notenbalk bij welk instrument hoort. Daarna speel je één voor één het instrument in. Je speelt eerst het drumstel, dan de piano en daarna de xylofoon. Ieder instrument wordt over de ander opgenomen zodat je uiteindelijk een volledig nummer hebt. Ik zal aangeven als het instrument goed is opgenomen. Speel je de juiste melodie dan hoor je van mij dat het is opgelost. Big Brother telt daarna af en dan start de tijd. Chelsea begint met de drums, de notenbalk heeft ze snel goed maar de melodie spelen is een opgave. Daarna gaat ze naar de piano gevolgd door de xylofoon. Met nog 10 minuten de tijd gaat ze het eerste instrument opnemen, de drums. Dat is goed zegt Big Brother, het staat erop. De drums blijven lopen en Chelsea gaat de piano inspelen. Maar het juiste moment om te starten met de piano is moeilijk. Het is niet goed zegt Big Brother. De tweede keer is ook niet goed volgens Big Brother. Ze probeert verschillende keren om de juiste melodie te spelen. De kleuren kloppen volgens haar niet. Ze roept uiteindelijk hulp in van een kijker. De kijker speelt de juiste melodie maar het kost haar wel 1 minuut. Daarna doet Chelsea weer een poging maar het gaat weer fout. Daarna stoppen de drums er opeens mee en Chelsea vraagt wat er aan de hand is. Big Brother zegt dat de tijd op pauze gaat. Het lag niet aan jou, momentje. Chelsea moet daarna de drums opnieuw inspelen, de tijd blijft op pauze. Chelsea gaat daarna weer bij de piano zitten en Big Brother zegt dat de tijd weer gaat lopen. De melodie weet ze eindelijk goed op te nemen. Door naar de xylofoon, ze heeft nog 2.20 minuten. Ze probeert verschillende keren de juiste melodie te spelen maar het lukt niet. En dan is de tijd om. Er klinkt een zoemer en volgens Chelsea kloppen de kleuren niet. Big Brother zegt helaas en Chelsea zegt dat er geen andere oranje kleur was. Big Brother antwoordt dat de puzzel was het vinden van de juiste noten. Dit is de enige oranje die er is zegt Chelsea weer. Helaas Chelsea zegt Big Brother nog een keer. Je was er heel dichtbij maar ik moet je helaas terugsturen naar het huis. Chelsea vraagt of ze de volgende keer beter kleurtjes op gaan plakken. Dit kan gewoon niet. Als je weer de time game wint kun je opnieuw spelen zegt Big Brother want het spel veranderd niet. Chelsea, met dit melodietje in je hoofd mag je de secret room verlaten zegt Big Brother. Chelsea gaat met een zucht terug naar het huis.

In het huis zegt Chelsea dat ze er twee van de drie goed had. Als ik nog 5 seconden had dan had ik het gehaald. Het was wel leuk. Maar ik zweer het je er klopt iets niet. Big Brother moet zijn productiemensen nakijken. Ik kan het niet uitleggen maar het klopt niet, of ik ben kleurenblind. Ik kan het verder niet uitleggen want iedereen kan het spel nog een keer doen. De teleurstelling blijft enige tijd aanwezig bij Chelsea. Ze baalt er flink van. Verder is Rob naar de dokter geweest in de dagboekkamer. Dit omdat hij last van zijn knie heeft. Hij heeft een foute beweging gemaakt waardoor er een zwelling ontstaan is. De dokter denkt dat het met paracetamol en oefeningen na een dag of 4 weer beter gaat. Hij zijn krukken niet meer te gebruiken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.5]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 18 januari 2023 - 21:59

Ja, dat is lastig als je geen instrument speelt.

Beantwoord
Lydia lepee 19 januari 2023 - 07:00

Wie is genomineerd lieve mensen?

Beantwoord
Yvonne kerssens 19 januari 2023 - 07:13

Hoe is de nacht geweest in het big brother huis,ik kan alleen op de tv kijken dus kan niet alles volgen ….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page