Home » Ilse en Lindsey praten hun onenigheid uit

Ilse en Lindsey praten hun onenigheid uit

Door BigBrotherNederland

Op deze nieuwe dag besluiten Lindsey en Ilse met elkaar te praten. De twee kunnen niet goed met elkaar vinden. Het werd Ilse gisteren zelfs teveel waardoor ze in huilen uitbarstte. Bart adviseerde haar al om met haar te praten. Nu ze er een nachtje over geslapen heeft besluit ze met Lindsey het gesprek aan te gaan.

Bart gaat met det wee dames mee. Bart zit erbij omdat ik soms moeilijk uit mijn woorden kom legt Ilse uit. Ik wilde het gisteren al doen maar dat heb ik even van de baan geschoven. Ik ben hoogsensitief gaat ze verder. Geluiden, smaak, reuk, alles komt feller binnen. De tweede nacht was voor mij zwaar. We waren met drieën wakker, Bart zei op een gegeven moment tegen mij om je wakker te maken. Zelf zou ik het niet gedaan hebben maar ik voelde me er gisteren niet goed bij. En ik merkte dat je er ook last van had dat ik je wakker had gemaakt. Gisteren op de bank stoorde je er ook aan dat ik je Lesley had genoemd wat ik absoluut niet oprecht doe. Dat is door een domheid van mij. Ik vraag mij af wat je eraan stoort. Ik voelde mij slecht door de reactie die je gaf en wat aangevallen daardoor. Lindsey legt daarna haar kant uit, ik had gisteren een hele emotionele droom over thuis. Toen werd ik daarin wakker gemaakt, toen ik opstond was ik me om aan het kleden. En ik hoor dat je helemaal los gaat over mij. Dat je mij verkeerd noemt kan ik begrijpen. Daar had ik je dus al gehoord, toen in de woonkamer deed je het weer. Ik heb een emotionele dag gehad door het gemis van thuis en mijn vriendin. Je gooit me onder de bus terwijl ik erbij zit, dan denk ik oke prima. Dat viel gewoon verkeerd, ik vond dat niet netjes. Ik doe het niet expres. Het viel me verkeerd hoe je er in de woonkamer over bezig was en wat er gezegd werd. Ik kon het op dat moment niet handelen. Dat was gewoon mijn grens en ik hoef het niet te pikken om voor de tweede keer voor de bus te worden gegooid. De manier waarop je het vertelde was niet fijn. Ilse vertelt dat Danny en Chayron gezegd hebben dat het wel gewoon zou worden. Maar in mijn situatie gebeurt dat niet. Ik beschuldig je nergens van. Als ik het in de groep heb besproken heb ik dat misschien niet goed gedaan. Maar als iemand vraagt hoe mijn nacht was kan ik niet zeggen dat het goed is geweest. Lindsey snapt dat en denkt dat het een combinatie van beide was. Jij had je dag niet en ik ook niet. En ik moest het weer voor een tweede keer aanhoren. Dat viel me gewoon niet lekker. Ik snap jou en ik hoop dat je mij ook begrijpt dat het voor mij ook niet fijn was. Ja dat is waar antwoordt Ilse. Maar ik had niet geweten hoe ik het anders had moeten doen. Het verkeerd uitspreken van mijn naam kan gebeuren maar het was gewoon de druppel. Ilse vertelt daarna dat ze het gevoel had alsof ze haar ontliep maar volgens Lindsey is dat niet zo. Ik had me gisteren gewoon teruggetrokken legt ze uit. Om mijn gedachtes op orde te krijgen. Het is oke, laten we het achter ons laten. Een nieuwe dag en laten we het leuk hebben. De twee geven elkaar een knuffel en Ilse zegt nog een keer sorry. Het komt allemaal goed benadrukt Lindsey.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.2]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 24 januari 2023 - 11:37

Wat een gezeur om niks.

Beantwoord
Lydia lepee 24 januari 2023 - 11:56

Lieve Lindsey!
Ilse hoort niet in het big brotherhuis!

Beantwoord
Chelly 24 januari 2023 - 13:33

Hmmm,Ilse staat op de nominatie lijst van Lindsey

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page