Home » Een rustige vrijdag in Big Brother: een dragqueen show en genieten van het zonnetje

Een rustige vrijdag in Big Brother: een dragqueen show en genieten van het zonnetje

Door BigBrotherNederland

De vrijdagen in het Big Brother huis verlopen meestal erg rustig. Dit was vandaag ook het geval. Big Brother had dit keer geen opdrachten in petto. Waarschijnlijk omdat morgen de liveshow is en morgen één van de genomineerden van deze week het huis moet verlaten. Rob werd door Danny onder handen genomen omdat hij zijn nek verdraaid had tijdens zijn slaap. Hij kermde het uit maar het lijkt weer wat beter te gaan. Verder wordt het huis schoongemaakt en in de middag eten de bewoners pannenkoeken, Charlotte en Danny hebben zich uitgeleefd. Verder wordt er genoten van het mooie weer en zitten de bewoners enige tijd buiten in het zonnetje. Ias besluit een rondje hard te lopen en een aantal bewoners gaan de hottub in.

Nog wat later in de middag doen de mannen na enige aanmoediging mee aan een dragqueen show. Onder andere Jolien en Charlotte maken de mannen op. Jacqueline en Chiara verzorgen de kleding voor de mannen die mee doen. Daarna is het tijd voor een modeshow. Lindsey kondigt de mannen één voor één aan en de mannen showen zichzelf aan de rest en dat levert grappige beelden op. Na de modeshow kleden de mannen die mee deden zich snel weer om. Inmiddels is de avond alweer aangebroken heeft de groep net gegeten en wordt er gezellig na getafeld. Wat gaat de rest van de avond brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.3]

Ook interessant:

2 Reacties

Yvonne kerssens 27 januari 2023 - 19:12

Ga zo weer kijken om 20 :30 heb er weer zin in en jullie ?

Beantwoord
Alex 28 januari 2023 - 00:07

Ik begrijp niet waarom de tv-uitzending altijd 2 dagen achter loopt, want aan het eind zeggen ze wat er in de volgende uitzending komt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page