Home » Ali vind zijn verstopte kleding, hij is ervan overtuigd dat het een secret mission is

Ali vind zijn verstopte kleding, hij is ervan overtuigd dat het een secret mission is

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken in het Big Brother huis en vandaag is de voorraad weer aangevuld. Onder andere met kwark, melk en pindakaas. Ali zijn kleding was verstopt, hij ontdekt dat zijn kleding in een kastje achter een spiegel liggen. Dezelfde plek als waar Chayron het kussen voor zijn secret mission vandaan moest halen. Iemand heeft een secret mission gehad zegt Ali dan. Ook Charlotte denkt dat dit een secret mission was, dat kan niet anders. Ik deed het voor de eerste keer open merkt Ali op. Alles is van mij wat er ligt. Ik weet niet wie dat gedaan heeft? Ik ook niet antwoordt Rob met een lach, ik zou het echt niet weten. Ali vraagt daarna aan enkele deelnemers of ze een secret mission had. Ik moet nu weten wie gaat hij verder, daarom heeft Big Brother mij ook als eerste geroepen. Wie moet dan gedaan hebben dan vraagt Rob, jij wilde gewoon een extra kledingkast. Ali blijft maar herhalen dat het om een secret mission gaat. Maar nu heb ik het niet tegen Big Brother kunnen zeggen. Het is nu wel mislukt dan merkt iemand op. Krijg ik nou vijf coins vraagt Ali zichzelf af. Bart denkt van niet, alleen als je het goed geraden hebt. Charlotte denkt dat hij binnenkort naar de dagboekkamer moet omdat er een secret mission gefaald is. Dit moet eergisteren gebeurd zijn merkt Ali op. Michelangelo weet wel dat er een aantal bewoners vroeg wakker waren. Hoe kan dit toch vraagt Ali zichzelf af. Lindsey denkt dat het net voor het biechten gebeurd is. Ik zou dit nooit doen benadrukt hij. Chayron denkt dat dit nooit een secret mission en zeker niet met hetzelfde kastje. Bart denkt dat er misschien een grap is uitgehaald omdat hij dat ook altijd doet. Ali vraagt daarna of hij het gedaan heeft en Bart kan zijn lach niet meer voor zich houden. Hij was het inderdaad, het was niet ik alleen. Iedereen een beetje. Ah geen probleem zegt Ali met een lach. Hij legt daarna de kleding weer terug in zijn eigen kast en dan is het tijd voor het ontbijt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.7]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page