Home » Charlotte heeft de power of nomination en na de opdracht is het erg rustig in het huis

Charlotte heeft de power of nomination en na de opdracht is het erg rustig in het huis

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners een opdracht hebben gedaan die helaas niet gelukt is, is het een vrij rustige dag in Big Brother. De wol wordt verder opgeruimd er wordt geluncht en het huis wordt schoongemaakt. Er worden al wat voorbereidingen getroffen voor het avondeten, op de bank zijn er wat gesprekken maar ook buiten. Daarna wordt er nog een balspelletje gespeeld en dan bedenkt Ias ineens dat zijn moeder vandaag jarig is. Hij gaat voor een camera staan. Hij spreekt haar toe, gelukkige 50e verjaardag en het cadeautje komt nog. Love you! Inmiddels is het alweer tijd voor het avondeten.

Charlotte heeft overigens de power of nomination gewonnen. Gisteren hadden ze een spel waar we al over schreven, daar kwamen twee winnaars uit namelijk Charlotte en Lindsey. En zij moesten naar de dagboekkamer komen. Daar kregen de twee de opdracht om te bepalen wie de power of nomination zou krijgen. De power of nomination is voor één persoon. Uiteindelijk hebben de twee steen, papier, schaar gedaan en Charlotte heeft daarmee gewonnen. Zij heeft dus de power of nomination voor deze week. Verder lijkt ze een secret mission te hebben maar daar is vandaag niets meer duidelijk over geworden. Het is afwachten wanneer dat gaat gebeuren!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.8]

Ook interessant:

7 Reacties

Yvonne kerssens 30 januari 2023 - 18:37

Waarom was het heel stil in huis ?

Beantwoord
Lydia lepee 30 januari 2023 - 18:45

Ergste wat kon gebeuren is dat Charlotte kan nomineren!

Beantwoord
GERARDUS 30 januari 2023 - 18:54

ze mag misschien mensen nomineren DANNY , Charia en Lindsey ,,en ze mag misschien Jason vrij zetten daar hoop ik zo op

Beantwoord
Tam 30 januari 2023 - 20:21

Dat vind ik niet normaal

Beantwoord
Agnes schepers 30 januari 2023 - 21:35

Danny eruit nu want die speelt egt een vuil spel

Beantwoord
Corina 31 januari 2023 - 04:18

Charlotte stemt de juiste weg

Beantwoord
Hans 31 januari 2023 - 10:09

Dan weet wie Charlotte gaat nomineren 1.Chiara 2.Michelangelo 3.Rob.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page