De mysterieuze brieven zijn van Jason, heeft hij een secret mission?

De mysterieuze brieven zijn van Jason, heeft hij een secret mission?

Gisteren schreven we er al over, de mysterieuze brieven die Danny gisteren verstopte. Inmiddels is daar al iets duidelijker over geworden. Afgelopen avond vonden enkele deelnemers de brieven. Deze werden gelezen en het wordt duidelijk dat deze van Jason zijn. Jason heeft Big Brother verlaten maar het kan goed zijn dat hij elders verblijft en het mogelijk om een secret mission gaat. De brieven zijn moeilijk te lezen. Er staat dat er iets over 3 bolletjes wol die in de spiegelkast gelegd moet worden bij de Big Brother wall. Charlotte deed na het lezen wat vreemd. Ze stopte onder andere dingen in prullenbakken. Wie weet komen we vandaag erachter wat er allemaal speelt.

Gisteren hebben enkele deelnemers ook een spelticket voor een spel gekocht. Dit spel is gisteren tijdens een livestream onderbreking gespeeld. Big Brother riep de bewoners die een ticket gekocht hebben op voor het spel. Michelangelo, Charlotte, Ali, Danny, Ias en Lindsey moesten warme kleding aantrekken en buiten naar de game area komen. Na de livestream onderbreking wordt er duidelijk dat ze een spel gespeeld hebben met buizen en water. Lindsey en Charlotte hebben dit spel gewonnen en hebben 10 big brother coins gewonnen. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en de bewoners zijn wakker geworden waar ze een bijzondere ontdekking hebben gedaan. Uiteraard komen we daar straks nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Hans at 10:44

    Hahaha die Jason ik had het al meteen door die gaat echt niet weg uit Big Brother die zit gewoon in de witte kamer of zo , ze zouden wel gek zijn bij Big Brother om hem nu al weg te sturen met zoveel volgers op social media.

  2. Lili at 00:37

    Slimme jongen die Jason …heel slim.Voor mij mogen die chiara en jolien eruit..wat een roddeltantes..Dat die Jolien haar handen eens gebruikt en haar mond wat minder

  3. Marijke Pelkman at 16:30

    Als je overdag zit te kijken naar big brother dan krijg je telkens de zelfde herhalingen bij de mededeling we zijn zo terug die herhalingen ken ik onderhand wel kan er ook iets anders uitgezonden worden???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *