Home » De bewoners halen de opdracht niet, Charlotte heeft mogelijk nog wel een secret mission

De bewoners halen de opdracht niet, Charlotte heeft mogelijk nog wel een secret mission

Door BigBrotherNederland

De bewoners werden vanmorgen wakker in een huis die vol met wollen draden hing. Ze kregen uiteindelijk de opdracht om alle draden op te rollen en in te schatten binnen 2.5 uur om hoeveel meter wol het zou gaan. De opdracht verliep zeer chaotisch. Big Brother merkt ook dat het niet helemaal soepel verloopt en hij probeert de groep te motiveren. Hij vertelt dat ze een luxe boodschappenpakket krijgen als ze de opdracht halen. Uiteindelijk zit de 2.5 uur erop en wordt duidelijk dat de opdracht niet gelukt is. Big Brother vertelt dat de opdracht was om alle wol, alle klossen om de palen te hangen. Dat is niet gebeurt en het is mislukt. Ik ben wel benieuwd naar jullie gok, hoeveel wol denken jullie in mijn huis aanwezig is. De groep geeft 36680 meter door.  Big Brother laat weten dat het juiste antwoordt 39270 meter. We zaten er wel dichtbij merkt de groep op en er volgt een applaus. Het luxe boodschappenpakket krijgen ze dus niet. Jullie mogen terug het huis in, jullie mogen de 39270 meter wol opruimen. Jullie mogen nu wel een schaar gebruiken..

Wat de bewoners alleen niet weten is dat Charlotte waarschijnlijk een secret mission heeft. In een brief die ze Jason gekregen heeft stond iets vermeld over bolletjes wol en dat ze het getal op moet tellen met het getal wat ze van hem krijgt... Charlotte blijft na het horen van het getal dit nummer herhalen. Haar secret mission lijkt er nog niet op te zitten… Wordt vast en zeker vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page