Home » Heeft Michelangelo een secret mission?

Heeft Michelangelo een secret mission?

Door BigBrotherNederland

Nadat duidelijk werd dat er 30.000 euro uit de prijzenpot verdwenen is lijkt het erop dat Michelangelo een secret mission heeft. Hij gaat alle deelnemers af en doet net alsof hij de naam van Jason vergeten is. Hij probeert iedereen Jason te laten zeggen. Het valt op een gegeven moment op bij de anderen. Chiara, Lindsey en Charlotte hebben het erover. Lindsey denkt dat iedereen het woord Jason moet zeggen, dan is zijn missie geslaagd. Oh dus je denkt dat Michelangelo een secret mission heeft antwoordt Charlotte. Chiara denkt dat ook gaat Lindsey verder. Michelangelo doet raar. Michelangelo komt erbij staan, ik weet het ook niet zegt hij met een glimlach. Dadelijk komt hij terug merkt Michelangelo op, dan moeten we hem weer wegwerken. Michelangelo vraagt nog een keer aan Chiara wie er langs hem ligt. Ik wil eerst weten wat er vanaf hangt antwoordt Chiara met een lach. Je moet het beter spelen, betere vragen stellen. Voor 2 douches voegt ze eraan toe. Oke zegt Michelangelo en Chiara zegt Jason. Daarna doet Michelangelo 2 coins in het bakje van Chiara. Daarna gaat hij weer verder met zijn medebewoners bevragen. Hij probeert ze allemaal de naam Jason te laten zeggen. 

Uiteindelijk gaat Michelangelo met Jolien naar de kamer. Hij begint over de eliminatie. Hij gaat een gesprekje erover aan. Maar de naam Jason zegt ze niet. Als je me vertelt wat je wint lacht ze. Ik weet het niet antwoordt Michelangelo. Ik heb ze nog niet allemaal dus het heeft toch geen nut. Als ik een coin krijg om mijn haren te wassen zal ik het zeggen lacht Jolien. Ik weet niet wat ik heb zegt Michelangelo op zijn beurt. Jolien staat op en zegt dan de naam Jason. Michelangelo gaat daarna nog enige tijd door, maar gaat het hem lukken de mogelijke secret mission te doen slagen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.5]

Ook interessant:

1 Reactie

Corina 31 januari 2023 - 19:30

Hopelijk lukt het hem niet

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page