Home » Ali speelt zijn spel in de secret room

Ali speelt zijn spel in de secret room

Door BigBrotherNederland

Ali moest afgelopen avond naar de secret room komen om een spel uit te kiezen. Na enige twijfel koos hij voor de handspiegel. Vandaag is het tijd om het spel te spelen en Big Brother roept hem naar zijn secret room. Daar vertelt Big Brother dat zijn officiële debuut zover is in zijn secret room. Je bent de vierde bewoner die gaat strijden voor een plek in mijn secret room klassement. De winnaar van het klassement mag als eerste het finale spel spelen. En win je dat finale spel staat daar een grote beloning tegenover. Maar eerst moeten alle puzzels zijn opgelost. Je krijgt 15 minuten de tijd om de door jouw gekozen puzzel op te lossen. Lukt je dit dan verdien je 1 punt voor het klassement. Hoe sneller je de puzzel oplost hoe beter want voor elke minuut die je over houdt verdien je ook nog 1 big brother coin. Mocht je puzzel niet op lossen kun jij of een van je medebewoners opnieuw spelen. Je kunt in de secret room inschakelen van de online kijker. Deze hulp komt met een prijs, als je op een knop drukt krijg je een hint van de kijker, deze hint kost je 1 minuut van je tijd en potentieel 1 coin. Je kijkt ook tegen 2 kasten aan in die kasten staan 10 voorwerpen en ieder voorwerp kan een belangrijke rol spelen in een puzzel.

Dan nu de uitleg van dit spel, het spel waar jij voor gekozen hebt. In de ruimte zie je een laserstraal, deze wordt geblokkeerd door blokken. Jij kan die blokken verplaatsen, naar voor, achter, links en rechts. Jouw doel is om de laser in de sensor van de lamp te laten schijnen. Als de lamp van kleur verandert heb je de puzzel opgelost. Dit doe je door het rode blokje los te krijgen en uit de puzzel te schuiven. Als dit gelukt is krijgt de laser vrij baan om in de ruimte te schijnen en dan moet je ervoor zorgen dat de laser op de sensor onder de lamp schijnt. Ik wens je veel succes, ik tel af en dan start je tijd. Ali drukt op de rode knop en er gaat muziek aan. Ali weet niet wat hij ermee moet en begint met het schuiven van blokken, het rode blok uit de puzzel te krijgen is zo makkelijk nog niet. Uiteindelijk koopt hij een hint, hij ziet een animatie hoe hij de blokken zou moeten schuiven. Het lukt hem niet en krijgt en vraagt om nog een hint. Wederom krijgt hij een animatie te zien hierdoor lukt het hem om het rode blokje uit de puzzel te krijgen. Big Brother merkt op dat dat een hele waardevolle tip was. Ali richt vervolgens met een spiegel die hij uit de kast gepakt heeft zodat de laserstraal op de sensor van de lamp komt, de lamp verandert van kleur en Ali schreeuwt het uit van blijdschap. Hij heeft de puzzel opgelost en er stond nog 5.15 minuten op de klok. Ali je hebt het gedaan zegt Big Brother. Je bent de king of the secret room. Ali vertelt dat hij erover gedroomd heeft dat hij aan het puzzelen was en vast zat. Hetzelfde is hier gebeurt met een goede afloop. Big Brother vertelt dat hij 1 punt voor het klassement heeft verdient maar ook nog 6 coins. Ik ben de kijkers heel dankbaar zegt Ali. Goed gedaan Ali, je mag terug het huis in zegt Big Brother. Ali gaat het huis in waar hij enthousiast naar binnen gaat. De groep klapt en Ali vertelt wat de puzzel was. Ik heb twee keer een hint gevraagd en de tweede hint heeft mij veel opgebracht. De groep is blij dat het Ali gelukt is.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Hans 1 februari 2023 - 16:13

Leuk voor Ali.

Beantwoord
Lydia lepee 1 februari 2023 - 16:19

Proficiat Ali!ge moogt ook al eens geluk hebben.

Beantwoord
Agnes schepers 1 februari 2023 - 17:03

Rob is de roddelkoning er uit

Beantwoord
Gezina 1 februari 2023 - 17:28

Leuk dat Ali wat heeft gewonnen. Ik hoop dat bb in gaat grijpen. Jaqueline en Chiara moeten even terecht geroepen worden. Jaqueline is 55 jaar dus gedraag je erna. Zij zet alle meiden tegen elkaar op. Vreselijk.

Beantwoord
Alex 1 februari 2023 - 18:21

Stond die spiegel in de spelregels?

Beantwoord
Thea v. Rooijen 1 februari 2023 - 19:55

Geachte Big brother
Ik ben een fanatiek brei ster
Die voor daklozen truien en mutsen met sjaals voor ze maakt .
Nu is mijn vraag zou ik het wol mogen hebben zo dat ik nog meer daar voor kan betekenen.
Ik hoor graag van u
Groetjes theacrea

Beantwoord
Jooske Heijsteeg 1 februari 2023 - 22:33

Deze puzzel leek erg op het spel “Rush Hour”, waarbij je door auto’s te verschuiven ervoor moet zorgen dat het rode autootje weg kan rijden.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page