Bart vertelt aan Jason dat hij overgehaald is om hem te nomineren

Bart vertelt aan Jason dat hij overgehaald is om hem te nomineren

Jason is afgelopen avond weer het Big Brother huis in gegaan nadat hij enkele dagen in de control room gezeten heeft. Bij zijn terugkomst vertelde hij al dat hij verschillende gesprekken gehoord heeft over hem. Dit zorgt onderling in de groep voor onrust.

Zo besloot Chayron afgelopen avond met Jason het gesprek aan te gaan. Ik heb me schuldig gevoelt, ik hoorde op het laatste moment dat iedereen op jou ging. Ik voelde me er echt schuldig over. Ik heb uitgelegd dat ik het al wist dat het einde verhaal was voor jou. Ik dacht het maakt niet uit wat ik doe, dus ben ik op jou gegaan. niet omdat ik het wilde en ik kon ook niet naar je toe komen. Ik kon het gewoon lezen op iedereen. Ik zag dat het niet meer uitmaakte wat ik zou doen. Ik ben toen op jou gegaan met veel pijn in mijn hart. Het was niet persoonlijk naar jou, niet wegens tactische redenen. Jason zegt dat je ook wel kon zien dat bijna iedereen had gedronken. Hij heeft maar stukjes kunnen zien uit de dagboekkamer en alleen de stemmen op mij. En stukken gesprekken over mij.

Bart komt uiteindelijk ook nog met Jason praten. Bart voelt zich ook erg schuldig. Ik ben er 100 procent zeker van dat die van mij het zeerste deed. Ik heb het ook al tegen Michelangelo gezegd, ik voelde mij gigantisch slecht. Ik voel dat ik je verraden heb. Ik heb nagedacht en de puzzelstukjes zijn gevallen maar dat is een dag te laat. Heeft Danny op je gestemd? Jason antwoordt dat hij niks gezien heeft over hem. Bart vindt het raar, Danny heeft gezegd we gaan op Jason. Rob vraagt vandaag aan Danny of hij op Jason gestemd heeft en hij steekt zijn hand niet omhoog. Michelangelo weet zeker dat Danny wel op Jason gestemd heeft en hij probeerde hem ook over te halen dat te doen. Chayron zegt dat hij is omgepraat, hij laat dat niet door een vrouw doen. De puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen herhaald hij. Moest jij mij op een gegeven moment nomineren dan snap ik dat. Michelangelo heeft van verschillende mensen gehoord is dat Danny zei we gaan Michelangelo gebruiken om de rest van de kamer te nomineren, eruit te spelen. Bart benadrukt dat hij blij is dat Jason weer terug is. Jason geeft Bart een knuffel en zegt dank je wel. Dit gebeurt niet meer zegt Bart. Daarna gaat het over het nomineren. Bart zegt dat Charlotte de power of nomination heeft gekregen. We wisten vrij zeker dat Michelangelo, Chiara en een derde mogelijk ik. Maar Jolien en Chiara hebben ook de power of nominnation gewonnen. Dus ze mogen waarschijnlijk maar 1 nomineren. Het gaan er vier zijn, je hebt al een kans meer. Michelangelo denkt dat er misschien wel twee weg moeten. Bart weet het niet maar zij mogen kiezen. Ik sta er sowieso op voegt Michelangelo eraan toe. Jolien en Chiara moeten kiezen, de kans is dat zij Danny en Chayron kiezen, of Lindsey…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. M.B at 11:02

  OMG en hij die zegt dat hij altijd zijn zin doet …maar goed , hoop dat die vuile slang Chiara naar huis gaat zaterdag , beu mens 🤮

 2. blubbertje at 11:41

  Jason moet snel eruit, idioot ventje loopt in de tuin tegen zichzelf oftewel tegen de kijkers te mauwen…..BB heeft t in de gaten en nu staan de camera’s weer uit bedankt Jason GO HOME LOSER

 3. Marjo at 12:46

  Iedereen speelt hier een spel, je moet heel sterk in je schoenen staan wil je niet mee doen met dit stelletje. Er zijn maar heel weinig mensen die dat kunnen.
  Ik denk dat Jason zijn hart op de juiste plek heeft , maar hij is erg gekwetst door de nominatie op hem en dat kan ik me voorstellen dus hij wil een beetje revanche en terecht.

 4. Jongen at 16:33

  Wat een geslijm , natuurlijk was het wel om tactische redenen dat chayron op jason stemde (om er zelf niet op te komen want meerdere mensen gingen op jason) en bart kom op , je laten ompraten? Je bent 49 jaar je hebt zelf de keus en je bent militair , ze willen weer allemaal goed staan bij jason , geef gewoin toe dat je je hachje wilde redden of dat jason je niet ligt als persoon dat zou tenminste eerlijk zijn , rob was wel eerlijk zei gewoon dat bepaalde dingen hem irriteerde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *