Jason houdt zijn medebewoners voor de gek, hij heeft geen filmpjes uit de dagboekkamer gezien

Jason houdt zijn medebewoners voor de gek, hij heeft geen filmpjes uit de dagboekkamer gezien

Er is flink wat onrust onder enkele bewoners sinds Jason terug in het huis is. Hij heeft de stemming gezien en verschillende onderlinge gesprekken die over hem gingen gehoord. Maar dat blijkt toch wat anders te zitten. Zijn medebewoners weten daar overigens niets vanaf en denken dat hij veel fragmenten gezien heeft. Zo ook Chiara en Jolien.

Ik hoorde net iets en dat moet even de wereld uit begint Jolien. Jason heeft iets gehoord wat ik gezegd heb met Charlotte over jou. Chiara antwoordt dat hij dat zegt, hij heeft beelden gezien. Wat wij in de tuin hebben gezegd en met Charlotte hebt besproken. Wat dan vraagt Jolien zichzelf af maar Chiara weet het niet. Wat hebben wij besproken vraagt Jolien. Ik kan je zeggen dat je mij 100 procent kan vertrouwen. Als ik met haar gesproken heb zou ik nooit precies vertellen wat ik met jou besproken heb. Ze weet niet eens wie ik ga nomineren. Chiara vertelt dat Jason gezegd heeft dat ik het moest weten en ik mijn eigen conclusies moest trekken. Ik snap wat jij wilt zeggen antwoordt Jolien, zij hoort mij hard uit. Omdat ze weet dat wij babbelen. Maar ik zou willen dat ik me kon herinneren wat er gezegd is. Ik weet dat ik haar niet zo goed kan vertrouwen als dat ik jou kan vertrouwen. Ik ga geen dingen vertellen die ik met jullie bespreek. Dan graaf ik mijn eigen graf. Het is ook maar wat ik hoor he antwoordt Chiara. Ik ga het toch maar eens vragen gaat Jolien verder. Vraag het aan hem want ik weet ook niet waar hij op doelt zegt Chiara. Maar ik zou het erg vinden als jij dingen zegt tegen haar die wij zeggen. Dat doe ik niet benadrukt Jolien. Anders sta ik voor lul merkt Chiara op.

Later vandaag loopt Jason buiten rond, hij is tegen zichzelf aan het praten. Of beter gezegd tegen de kijkers. Ja de mensen willen toch graag weten wat ik nou van hun weet. Of wat ik ze over elkaar kan vertellen. De grap is helemaal niet zoveel als dat ze denken. Maar dat is best leuk voegt hij eraan toe. Ik ben er toch gewoon uitgedonderd, dus dat mag. Maar ik wil niet dat er ruzie door ontstaat. Ik kan dit doen, dat doen en zus doen. Maar er moet geen ruzie komen. Beetje gekkigheid kan geen kwaad natuurlijk. Alle filmpjes in de dagboekkamer, maar geen een gezien. Ik heb geen idee hoe het thuis overkomt maar ik vind het redelijk grappig.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.4]
Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 12:38

  Jason heeft echt wel genoeg gezien, en terecht. Ik vind dat hij mooie spiegels voor houdt. Misschien dat de bewoners dan minder over elkaar roddelen. Hoewel ik daar bij sommige een hard hoofd in heb.

  En misschien dat ze minder gaan zeuren dan wordt het aangenamer om naar te kijken.

 2. Tinus at 13:27

  Ik vind het fantastisch wat tie , heerlijk kan er enorm van genieten, en hoe iedereen zich er uit probeert te praten super leuk

 3. 1W9R7S5 at 15:15

  Ik begin steeds meer het idee te krijgen dat Jason echt het spel speelt, en ik krijg ook steeds meer het idee dat het uiteindelijk toch de kijkers zijn die bepalen of Jason heel ver gaat komen of niet. Ik vind dat ie een heel leuk spel speelt, en wat mij betreft mag ie een aardig eind komen. En zo te lezen op diverse sociale media doet Jason het ook zeker niet slecht.
  Dat kan je van andere bewoners niet zeggen. Namen die voor mijn gevoel er slecht uitspringen zijn Danny en Chiara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *