Home » Big Brother maakt de genomineerden van deze week bekend: Danny, Jason en Michelangelo

Big Brother maakt de genomineerden van deze week bekend: Danny, Jason en Michelangelo

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het huis is aangebroken, rond 10:00 uur roept Big Brother iedereen naar de woonkamer. Gisteren hebben Charlotte, Chiara en Jolien moeten nomineren. De uitslag is bekend! Het bekende muziekje gaat lopen maar het beeldscherm doet niets. De bewoners roepen dit dan ook. Uiteindelijk wordt alles opnieuw gestart. Het muziekje gaat weer lopen. Jason is sowieso al genomineerd. Daarna verschijnt Michelangelo en als laatste Danny. Ik wist het zegt Lindsey. Goed gespeeld zegt Danny. De genomineerden geven elkaar een knuffel. Het is wat het is he zegt Michelangelo. Voor de derde keer merkt Danny op. Charlotte lijkt het er moeilijk mee te hebben maar dat hoeft volgens Michelangelo niet. Zit er niet mee in benadrukt hij. Ga je niet slecht voelen. Het was niet alleen van mij geweest zegt Charlotte. De bewoners gaan daarna ontbijten. De sfeer is beduidend minder. Michelangelo gaat er niet teveel mee bezig zijn en Jason gunt het zijn mede genomineerden. Het ligt aan de mensen buiten. Ik vind het erg voor mijn familie, ik hoop niet dat mijn ouders komen. Ze moeten dan de zaak eerder sluiten. Dat vind ik jammer, ik hoop dat mijn vrienden komen. Charlotte vertelt tegen Rob dat ze zich er verdrietig bij voelt. Jullie alle drie stonden achter deze keuze antwoordt Rob, je hebt de keuze gemaakt. Je hebt gedaan wat je moest doen. Als je er met zijn drieën uit bent gekomen dan is het goed. Chiara staat er ook achter, ik heb er geen spijt van.

Jason en Michelangelo gaan even naar de slaapkamer. Als wij dit overleven is het gedaan met hun benadrukt Michelangelo. Jason denkt dat hij het wel gaat halen. Het gaat tussen mij en Danny. Zo moet je niet denken antwoordt Michelangelo. Ik denk dat jij ook goed staat. Jason zegt dat hij het ook moeilijk gehad en daarom geen stemmen krijgt. Hoe het allemaal gaat lopen is natuurlijk nog even afwachten tot zaterdag. Dan is immers de liveshow. Vanaf nu kun je ook weer stemmen via onderstaande links. Welke bewoner wil jij in het huis houden?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.6]

Ook interessant:

11 Reacties

Cobi 2 februari 2023 - 10:18

Wat een eikel die Jason, denkt dat ie geen stemmen krijgt omdat hij het moeilijk heeft gehad. Wat een sluwe vos is hij bah bah. Hoop dat hij eruit gaat zaterdag

Beantwoord
Alex 2 februari 2023 - 10:20

Wie er weg moet weet ik niet.

Beantwoord
Jaap 2 februari 2023 - 10:27

Hoe is het mogelijk Danny er weer op degene die geen flikker uitvoeren kan weer lekker blijven zitten tot het eten op de tafel wordt gezet daar moet je direct naar kijken

Beantwoord
GERARDUS 2 februari 2023 - 10:51

NOU Danny daar ga je dan Jammer

Beantwoord
Hans 2 februari 2023 - 11:04

Ik heb op Jason gestemd wat er verder gebeurd mag de beste blijven , maar Jason is een echte vechter en dat mag ik wel.

Beantwoord
Roosen 2 februari 2023 - 12:02

Wat een achterbaks zooitje, vooral die Bart met zn gefluister en mensen mannipuleren, ik hoop dat mensen daar snel achterkomen.

Beantwoord
Matthijs 2 februari 2023 - 12:23

Jammer had liever rob & ias gezien
Gwn het feit dat rob alleen maar negatief is en klaagt over alles en iedereen en ias zig veel te veel meent in het huis en leuk en grappig wil zijn maar ik als kijker irriteer me ontzettend aan zijn gedrag met zijn grote mond

Beantwoord
Sylvia 2 februari 2023 - 14:17

Danny moet zo wie zo blijven

Beantwoord
Astrid 2 februari 2023 - 15:22

Carlotte er uit,klein kind dat praten in het engels BACH

Beantwoord
Han 2 februari 2023 - 15:37

Jason mag van mij blijven. Het is een rare snuiter maar hij zorgde er wel dat de lui die zich machtig voelen zoals Danny en Michelangelo nerveus aan hun positie gingen twijfelen. Het wordt zo minder saai.
Danny mag van mij gaan. Hij ouwehoert te veel achter anderen hun rug. Doet alsof ie oprecht is maar dat is ie echt niet. Dat laat ie keer op keer zien.

Beantwoord
Elsbeth van den Bosch 2 februari 2023 - 16:09

Ik heb gestemd op Jason dat hij mag blijven omdat hij werd gepest en buiten gesloten door de groep. Laat Michelangelo maar eruit gaan. Jammer dat de Belgische Barbara barbie niet is genomineerd. Charlotte zit alleen maar voor de spiegel og een laag make up op haar gezicht te smeren. Bah.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page