Home » Chiara hoopt erop dat Danny naar huis moet

Chiara hoopt erop dat Danny naar huis moet

Door BigBrotherNederland

Michelangelo, Danny en Jason zijn de genomineerden van deze week. Michelangelo besluit met Chiara te praten omdat zij samen met Jolien en Charlotte moest nomineren. De twee gaan richting de slaapkamer om erover te praten.

Chiara laat weten dat ze er niet mee zit. Ik weet dat jij er niet uit gaat. Ik weet dat jij er gewoon niet uit gaat, ik weet dat gewoon. Wie gaat er dan uit vraagt Michelangelo. Een van hun twee antwoordt Chiara. Zo ga ik niet op denken en rekenen zegt Michelangelo op zijn beurt. Als je de kansen bekijkt over die andere twee zegt Chiara… Danny is een sterke speler voegt Michelangelo eraan toe. Mwha gaat Chiara verder, maar wij zijn de l*l als Jason niet gaat. Het beste voor ons is als Danny gaat voegt ze eraan toe. Ja zegt Michelangelo met een zucht, Chiara vertelt dat ze gedacht hadden allemaal 1 iemand te mogen nomineren. Maar toen zei hij dat we met zijn drieën twee namen mochten zeggen. Dus jullie hadden direct zoiets het wordt Michelangelo merkt Michelangelo op. Ik mag daar niet over praten antwoordt Chiara. Je zult het ooit terugzien en dan zie je genoeg. We moesten allebei een beetje water bij de wijn. Het was eigenlijk twee tegen één vraagt Michelangelo. Niet perse zegt Chiara, we zijn er in overleg uitgekomen. We wilde onze zin niet doordrijven, als we er allemaal achter staan is het goed. Maar ik heb tegen haar (Charlotte) gezegd denk na. Want als je Michelangelo erop zet heeft dat geen zin, hij gaat niet naar huis. Maar ja je staat er toch op. Michelangelo benadrukt dat het geen zin heeft om te treuren. Moet je ook niet doen denkt Chiara. Michelangelo begrijpt wel dat het voor de derde keer erop staan… Chiara onderbreekt hem en zegt dat ze eigenlijk voor Chayron wilde gaan. Hij heeft al 10 K en Charlotte wilde dat niet dus dan moet je andere keuzes maken. Je ziet het wel een keer terug en dan denk je oh. We zijn daar met zijn drieën in overeenkomst gekregen. We konden allemaal onze zin niet krijgen, dit was de middenweg. Het is wat het is zegt Michelangelo terwijl hij haar een knuffel geeft.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.2]

Ook interessant:

15 Reacties

jeroen 2 februari 2023 - 13:39

Ze had moeten doorgaan voor chayron . Zou veel gezelliger zijn zonder

Beantwoord
Grd 2 februari 2023 - 14:51

Vind dat ali echt gepest worden door een deel van de bewoners met chiara op kop

Beantwoord
Ward 2 februari 2023 - 15:01

Cgaria is samen met Jolien voor geen haar te vertrouwen, en is zekers geen voorbeeld voor onze jeugd..

Beantwoord
Angéla Diependaal 2 februari 2023 - 15:09

Ik weet dat ze niet op Alie wellen stemmen van mij mag hij er uit hij wil alleen maar eten maar zelf er niets voor doen.

Beantwoord
Johan 2 februari 2023 - 15:18

Die Chiara is een gemene meid, eerst met Danny slijmen buiten en nu bij Angelo zeggen dat Danny eruit moet. Toen zij er al in kwam kon ik al zien dat het een rat was. Ze kijkt raar uit haar open

Beantwoord
Gezina 2 februari 2023 - 15:23

Ik hoop dat Nederland nu ziet wie Chiara is. Hoe gemeen ze is. Tegen Danny zo praten en tegen MA weer zo. Dat gaat de kinderen leren hoe gemeen je moet spelen. Bah wat een gemeen mens.

Beantwoord
Hans 2 februari 2023 - 16:02

Ik denk dat Danny ook de pineut is hij zit daar maar en hij weet zelf ook niet wat die daar moet zoeken , vanmiddag was die al heel emotioneel als hij er zaterdag uit moet barst die in tranen uit , wel mooie televisie.
Jason blijft die is zo sterk op social media die krijg veel voorkeur stemmen het zou een mooi week worden als hij ook mag nomineren hij gaat daar de boel flink opstoken.
Go Go Jason/.

Beantwoord
Hans 2 februari 2023 - 16:08

Danny mag van mij eruit hij weet zelf ook niet wat hij in dat Big Brother huis doet laat die maar weer lekker gymles geven.

Beantwoord
Coco 2 februari 2023 - 16:17

Hopen dat Ciara er volgende keer op staat wat een roddeltante zeg

Beantwoord
Alex 2 februari 2023 - 16:33

Toch een beetje krokodilletranen.

Beantwoord
Jongen 2 februari 2023 - 16:34

Jason zal populairste zijn van de 3 en danny gaat naar huis , ik had liever chayron erbij zien staan maar ik snap hun keuze ergens wel , het is ieder voor zich en die bondjes hou ik ook niet van maar de dames hebben wel gelijk dat ze nu de kans hebben en straks niet meer hoewel ik chiara niet zo fijn vind in het huis dan heb ik charlotte veel liever qua sfeer en energie en jolien is een lieve meid

Beantwoord
Corina 2 februari 2023 - 18:06

Hopelijk blijft danny

Beantwoord
Yvonne kerssens 2 februari 2023 - 20:03

Ik wil niet dat danny er uit gaat !!

Beantwoord
Nancy 4 februari 2023 - 17:36

Chiara, wat een slang zeg!!!
Ze heeft het over vertrouwen terwijl zij het minst te vertrouwen is!!!
Hopelijk gaar zij er als volgende uit

Beantwoord
Meta 5 februari 2023 - 09:02

Wat een gemis dat Danny eruit is was een leuke en sympathieke jongen jammer. Nu die Chiara eruit gemeen iemand.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page