Danny snapt echt niet waarom hij voor de derde keer genomineerd is

Danny snapt echt niet waarom hij voor de derde keer genomineerd is

Vanmorgen is bekendgemaakt dat Jason, Danny en Michelangelo de genomineerden van deze week zijn. Er wordt veel gesproken over de uitslag van deze week. Onder andere Danny, hij snapt niet dat hij voor de derde keer genomineerd is.

Ik snap het niet zegt Danny, echt oprecht niet. Rob antwoordt dat hij het ook niet snapt. Ik had het niet verwacht, twee wel maar jou niet. We kunnen wel blijven zeggen het blijft het spel maar dat schiet niet op op deze manier. Drie keer achter elkaar… Danny blijft zeggen dat hij het niet snapt, staat op en loopt naar buiten. Lindsey volgt hem, zal ik je zeggen waarom ik het dacht? Ik wist het. Op het moment dat zij binnen kwam was… Danny voegt eraan toe dat er iemand op ging staan waar Charlotte het moeilijk mee zou hebben. Ik snapte ook al niet waarom ze naar je toe trok merkt Lindsey op. Ik had gisteren het gevoel al dat ze naar je toe trok en nu voor de bus gooit. Ik snap het gewoon echt niet zegt Danny nog een keer. Ik kan hier niks aan doen. Of er is veel achter mijn rug om gebeurt, wat ik bijna niet geloof of mensen zijn bang voor me als speler. Anders weet ik het niet, volgens mij zijn er geen irritaties naar mij of dingen. Je ziet wat het met de groep doet, hoezo de derde keer Danny. Ik ben er oprecht blij mee want niemand snapt het. Lindsey vindt het vreemd en raar. Chayron komt erbij staan, Jolien zegt eigenlijk niets en Charlotte zegt dat het in de dagboekkamer het er heftig aan toe is gegaan. Dat het niet leuk was geweest. Het enige wat mij dwars zit geef iemand even uitleg. Er wordt niks gezegd. Dit is ook voor de groep een klap.

Je kunt nog altijd stemmen op welke bewoner jij in het huis wilt houden, dit doe je via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.7]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. EHM at 11:27

  Klopt ook helemaal niets van…..er zijn zoveel namen die niks toevoegen aan t spel en alleen met zichzelf en de camera bezig zijn

 2. Gezina at 11:30

  Danny stop om met die draken te praten. Ze liegen je gewoon voor. Chiara en Jolien zijn erg gemeen. Danny laat die 2 links liggen want zij zijn een Bontje.

 3. Sylvia van der Meis-Strauss at 11:33

  Wat Danny nee die moet blijven laat de groep ook sporten en kook voor heel de groep.
  En Jason mag naar huis heeft goed zijn best gedaan als hulp van Big Brother. En heeft gezien wat er allemaal gebeurt in het huis.
  Maar we zullen zien.

 4. Hans at 12:34

  Ik hoorde net de vrouwe praten in de slaapkamer over Jason en ze vinden hem zo veranderd en zo positief ,,mmaar zetten hem wel op de nominatiestoel heel raar.

 5. Cobi at 13:07

  Hoop echt dat Danny erin blijft, laat aub Jason eruit gaan wat een arrogante kwast is dat zeg. En volgende keer Bart wat een zeikerd is dat zeg een ieder opnaaien en zelf de onschuld spelen
  Bah bah bah

 6. Rvnzal at 14:49

  Verschrikkelijk persoon Danny. Net als Jason. Hoop dat Danny nu eruit gaat, Jason komt vanzelf wel. Die irriteert z’n medebewoners enorm.

 7. Tinus at 16:05

  Jason was al genomineerd, ze hebben Danny en Mimi genomineerd , dus dannny 3 keer is scheepsrecht ze staan je al op te wachten tot nooit meer groetjes

 8. Hans at 17:56

  Jason vertelde net op de live stream dat hij games speelde voor een uitverkochte AFAS live in Amsterdam voor 1500 toeschouwers moest gamen , daarom dat die zo populair is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *